Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 17:02 @Θ. Κλημεντίνη
://///
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με την κοληττή μου!
Μήνυμα στις 28/5/2013 στις 15:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καμια γνωμη σας παρακαλω!!
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 13:14 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Όμως, είμαι πολύ άπειρος στο θέμα σχέσεων-γκομενικά και δεν ξέρω πως να της το φέρω. Αλλά από την αλλή, είναι που θέλει και άλλον. Μήπως δεν είναι καλή ιδέα? :(
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καμια άποψη παιδιά??
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 14:30 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του φτου! Είμαι 17ετών, (πάω Β λυκείου)και εδώ και 3-4μήνες κάνω πάρα πολύ παρέα με μία κοπέλα, η οποία είναι στην ίδια ηλικία και τάξη με μένα (ίδιο τμήμα στο σχολείο μάλιστα). Μεταξύ μας λέμε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ και την αγαπάω πάρα πολυ, όπως και αυτή! Έχει τύχει να μιλάμε στο τηλέφωνο μέχρι και 8 ώρες σε μία μέρα! :O Εδώ και ένα μήνα όμως, άρχισα να την βλέπω αλλιώς. Νιώθω ότι την ερωτεύτηκα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Αν της το πω (πως να της το πω?) μπορεί να θυμώσει ή να νιώσει άβολα. Πάντως, και αυτή όλο αυτό το διαστημα με γράφει φιλάκια και καρδούλες, με λέει πράγαμτα του στυλ 'είσαι το καλύτερο αγόρι που έχω γνωρίσει ποτέ' , ' στην καρδιά μου είσαι ο ομορφότερος άνθρωπος του κόσμου' και διάφορα τέτοια, αλλα εδώ και ένα χρόνο είναι ερωτευμένη με ένα άλλο παιδί και για αυτό ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο. Ποια είναι η αποψή σας?? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με την κοληττή μου! |