Μήνυμα στις 30/5/2013 στις 23:42 @Κλάψιμο
Κοίτα στα ρούχα τα καταφέρνω αλλά αυτά τα πράγματα που μου είπατε να κάνω δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαι και δεν σκοπεύω να αλλάξω τόσο .
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 19:01 @Κλάψιμο
Είμαι αρκετά ψηλός ο πιο ψηλός στην παρέα μου , καστανά μάτια , κοντά μαλλιά , μόλις έβγαλα τα σιδεράκια , νομίζω ότι η μύτη μου είναι λίγο χάλια , σπυράκια δόξα τω θεό δεν έχω σχεδόν καθόλου , γύρω στα 60 - 65 κιλά ... αυτά .
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 14:00 @Sex
Ρε παιδιά εγώ είμαι 15 χρονών και ήθελα να σας ρωτήσω το εξής .... θα πονέσει η πρώτη μου φορά ;
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορα σεξουαλικη πράξη
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:43 @Κλάψιμο
Βρε Βασίλη και εγώ τέρας είμαι τι να κάνουμε έτσι γεννηθήκαμε και είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε έτσι δυστυχώς .
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι άσχημος τι να κάνω;
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:41 @Κλάψιμο
Γεια σας είμαι 15 χρονών και θα πω τώρα 1η Λυκείου . Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με κορίτσι και στεναχωριέμαι πάρα πολύ . Βλέπεται εγώ είμαι άσχημος και κανένα κορίτσι δεν μου έχει ούτε για πλάκα ότι είμαι όμορφος( το παράκανα λίγο ) . Πριν λίγα λεπτά ετοιμαζόμουν να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό( στο κανονικό την έχω φίλη ) στο Facebook για να βρω το κορίτσι που το γουστάρω από την πρώτη Γυμνασίου και να της πω ότι ο Σ....... ( εγώ δηλαδή ) την γουστάρει . Αλλά τελικά επειδή μάλλον είναι σε σχέση το παράτησα και κάθομαι και στεναχωριέμαι που είμαι άσχημος και υπάρχει και 1 πιθανότητα να μην παντρευτώ ποτέ . Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος ! |