Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:34 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν αντέχω άλλο.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να σε δει ερωτικα ενας φιλος?
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:33 @Θ. Κλημεντίνη
Μου είχε στείλει μια φωτογραφία του που είχε βαφτεί.Θέλω να καταλάβω τι συμβαίνει και δεν μπορώ.Να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί του δεν με παίρνει γιατί έχω μόνο 35 φίλους
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 13:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα θέλω συμβουλές για ένα κορίτσι που γουστάρω και προσπαθώ να την κάνω να με κοιτάξει ερωτικά.Κάνουμε παρέα και μου λέει τα πάντα και συνέχεια μου στέλνει μηνύματα και προσπαθεί να μου πιάσει συζήτηση.Ήμαστε κολλητοί εδώ και ένα 1 χρόνω και ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο αλλά έχω έναν φίλο ο οποίος τον λένε ομοφυλόφιλο και οι φίλοι μου λένε ότι με γουστάρει.Η κοπέλα που μου αρέσει τον γούσταρε παλιά επειδή ήταν κολλητοί εκείνη δεν το παραδεχόταν αλλά δεν ξέρω αν τον γουστάρει ακόμα αυτόν.Έχουνε μαλώσει τώρα πολύ άσχημα δεν θέλουν να μιλάνε ο ένας για τον άλλον,και ο ένας βρίζει τον άλλον.Η κοπέλα πιστεύω ότι το έχει καταλάβει ότι την γουστάρω και φοβάμαι λίγο γιατί πιστεύω ότι θα χαλάσει η φιλία μου μαζί της.Όμως ο ομοφυλόφιλος προσπαθεί να μου χαλάει τις φιλίες και με στεναχωρεί γιατί εκείνος πιστεύω ότι το κάνει από ζήλια γιατί όλο το σχολείο τον λέει ομοφυλόφιλο και για αυτό κάνει παρέα με κορίτσια και κάνει γυναικεία πράγματα και μου έχει πει πολλά για την ζωή του πιστεύω ότι τα κάνει από κακία,και μια φορά που είχαμε πάει σε μια εκδρομή μου την έπεφτε ένας από το μετρό και είχα πει στους φίλους μου να μην πουν τίποτα σε κανέναν από το σχολείο γιατί θα με κορόιδευαν,και ο ομοφυλόφιλος είπε ότι ένας από τους φίλους μου το είπε στα κακά παιδεία του σχολείου του σχολείου,και ήθελε να χαλάσει κάθε φιλία που έχω. Μου την είχε πέσει μια φόρα στην τάξη κρυφά.Αλλά γουστάρω την αδερφή του και την κολλητή μου και φοβάμαι να μην μου κάνει καμία χαλάστρα.Και μου λέει να κάθομαι μαζί του.Και μου έχει κάνει κι άλλα , αλλά βαριέμαι να τα γράφω για να μην σας κουράζω...
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 12:42 @Μηχανήματα
Εγώ είμαι 15 και έχω το ίδιο πρόβλημα πείτε ιδέες να του πω
Πήγαινε στο θέμα: 16 χρονων και μηχανακι |