Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 12:37 @Sex
Παιδια χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Με λένε αντώνη και είμαι 19 ετών.πριν 4 μέρες έκανα 2η φορά σεξ.Ηταν η πρωτη φορα με τη συγκεκριμενη κοπελα.Ειχα πιει σχεδον 13 σφηνακια και μετα εγινε οτι εγινε.Το πρόβλημα ηταν,οτι ειχα κανονικα στυση στην αρχη καθως μου πιρε π*πα και μετα προσπαθησαμε να το κανουμε σε διαφορες στασεις αλλα δεν υπηρχε πληρης στυση.Ισως εφταιγε το υπερβολικο αλκοολ.Εχω αγχωθει γιατι και την πρωτη φορα ειχα παθει το ιδιο και τωρα εχω αγχωθει υπερβολικα με τον εαυτο μου.Τι να κανω για να μην το σκεφτομαι,ή υπαρχει καποια ουσια π.χ καφες για να εχω πληρη στυση.Ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: Μη ολοκληρωμενη στυση
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 16:29 @Sex
Φίλε το άχγος είναι ο χειρότερος σύμβουλος ..Χαλάρωσε,μίλα με τους γονείς σου ή αν ντρέπεσαι πήγαινε σε ένα παιδοχειρούργο να το δει :) πάντως δε θα είναι τίποτα..Όσο για το γιατρό (αν ντρέπεσαι) έχει δεί πολλά αρχίδια στη ζωή του.Μή μασας ;)
Πήγαινε στο θέμα: Εξογκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 16:26 @Sex
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου απλά όταν θα έρθει η ώρα για να γαμήσω και δει η γκόμενα οτι δεν έχω γαμήσει θα το μάθουν και οι φίλοι μου...:(
Πήγαινε στο θέμα: Κολλαω στην πραξη
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 01:52 @Sex
Είμαι 17 χρονών.Από σεξουαλικές εμπειρίες είχα πολλές κοπέλες αλλα ακόμα δεν έχω δει γυναικείο όργανο αφού πάντα κολλούσαμε μεχρι πίπα.Θέλω να παω σε ένα μπουρδέλο να κανω τη δουλειά μου αλλα ντρέπομαι πολλύ να παω μόνος μου και στους φίλους μου έχω πει οτι έχω γαμήσει.Άμα πάω μόνος μου θα σκαλώσω σε τοσο κόσμο μπροστά.όταν μπώ μέσα στον οίκο σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ για να με κατευθύνει? Επεπλέον τον έχω όταν δεν είναι σε στύση 6 εκ. και σε στύση 16.Είναι φυσιολογικό? Ευχαριστω προκαταβολικά για τις απαντήσεις και γαι το χρόνο που αφιερώσατε :)
Πήγαινε στο θέμα: Κολλαω στην πραξη
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 17:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανυσηχεις φιλε καθολου :) μεγαλωνει μεχρι τα 21.Εγω ειμαι 17 και σε στυση ειναι 15.Θα μεγαλωσει αποτομα.μη φοβασαι ;) αν βοηθησα βαλε αποδεκτηΠήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 16:53 @Μηχανήματα
Για να παρεις ενα τετοιο πακετο θα δωσεισ πανω κατω 800-900 ευρω.Με τοσα λεφτα αν υπολογισεις οτι η ταριφα ειναι 15 ευρω και κανεις μια απλη πραξη 800/15 53. Δηλαδη αντι να παρεις την τηλεοραση με αυτα τα λεφτα σου φτανουν να πας στο κοντινοτερο οικο ανοχης και να κανεις τη δουλεια σου 53 φορες :) απλο και ευκολο φιλε μου :) Πήγαινε στο θέμα: 3D τηλεωραση και τσοντες
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
Στην ιδια φαση ητανε και ενα παιδι που ειχε κανει post εδω στο ftou.Πρεπει να της μιλησεις οταν θα την δεις οτι θα ειστε χαλαρα και ηρεμα π.χ σε ενα καφεδακι :) αν σου πει οτι ειμαστε φιλοι πες της οτι της εκανες πλακα και πως ηθελες να δεις πως θα αντιδρασει ;) αν βοηθησε βαλε αποδεκτη απαντηση .
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με την κοληττή μου!
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 23:43 @Διάφορα
Η καλύτερη μαρκα είναι η Lucky Strike και μετα δεύτερη κατα την ταπεινή μου γνώμη έρχεται η Golden Virginia με τον καπνο.
Πήγαινε στο θέμα: τσιγάρα
Μήνυμα στις 25/5/2013 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Αμα ειστε χρόνια φιλοι πιστευω πως σιγα σιγα πρεπει να ξεκινησετε να βγαινετε πιο συχνα,και μια μερα πιειτε σε ενα μπαρ η και στο παγκακι κανενα κρασακι να χαλαρςσετε και πες του το σιγα σιγα.Αν παλι δεν ειστε για τετοια φαση με κρασι και νταγκλες πες το καπου ηρεμα και χαλαρα σε μια καφετερια π.χ η στο σπιτι σου/του :) ολα γινονται αρκει να τα πιστεψεις.Αν βοηθησα αποδεκτη απαντηση :)Πήγαινε στο θέμα: Πως να σε δει ερωτικα ενας φιλος? |