Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 18:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τον καιρο θα το συνηθισεις... Ισως σου εβαλε πολυ γλωσσα και για αυτο να μην σου αρεσε... καθε αρχη και δυσκολη ομως.. στην πορια θα το συνηθισεις και θα σου αρεσει!!Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη μου φορα γλωσσωφιλο
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 18:43 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα! πριν λιγες μερες ηρθε μια καινουργια κοπελα στο σχολειο η οποια αρεσει και στον κολλητο μου και σε εμενα! Εχω μπερδευτει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω... Να προχωρισω η οχι? ( και αν ναι πως να την προσεγγισω χωρις να γινουμε φιλοι?)
Πήγαινε στο θέμα: αρεσει και στον κολλητο μου
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 21:04 @Μηχανήματα
το προβλημα φιλε μου ειναι οτι το δοκιμασα με τορρεντ αλλα το adivirus Μου διαγραφει τα παντα μολισ κατεβουν γιατι τα θεωρει ιουσ... Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα δημιουργιας βιντεο
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 13:51 @Μηχανήματα
και εγω τοτε αρχισα με 3κιλα.. καλυτερο θα ηταν να μην κανεις βαρακια ορθιος ετσι ειχα ακουσει.. Προσωπικα βαζω τον αγκωνα μου στο γονατο μου οστε να παραμενει σταθερο και με το βαρακι παω το χερι μπροσ πισω.. επισης μπορεις παλι καθιστος να σηκωνεις τα βαρακια πανω κατω.
Πήγαινε στο θέμα: Βαράκια και ασκήσεις.
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 13:44 @Μηχανήματα
παιδια ψαχνω για ενα προγραμμα στον υπολογιστη ( σαν το windows live movie maker) που να μπορω να προσθεσω φωτογραφιες και ετοιμα βιντεο με στοχο την δημιουργια καινουργιου βιντεο.. Ψαχνω ενα προγραμμα free και full version. Μπορει καποιος να με βοηθησει??
Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα δημιουργιας βιντεο |