Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 11:53 @Sex
Λοιπόν δες...καταρχήν θα κανεις κάτι παραπάνω ΜΟΝΟ αν το θέλεις κ εισαι έτοιμη...μετα όμως?μπορει αυτός να θέλει μονο μια φορά να γίνει κ μετα αντίο..αν δεν έχεις πρόβλημα εσυ με αυτο τότε εντάξει!οσο για αυτο που είπες οτι ειναι κουτσομπολης δυο λύσεις υπάρχουν.. Η θα του πεις οτι οτι κάνετε θα μείνει αυστηρά μεταξύ σας η θα μαθευτεί κ ίσως ετσι να κανεις το πρώην σου να ζηλέψει...εσυ τον χωρισες η αυτός?
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να του φερθώ για να μην ξενερώσει;
Μήνυμα στις 23/5/2013 στις 16:00 @Sex
Το αγόρι μου εδω κ λιγο καιρο μου λέει να δοκιμάσουμε να το κάνουμε απο πίσω..λεει οτι θα ειναι ωραία κ οτι άμα πονέσω θα σταματησει...δεν ξέρω αν θέλω η οχι...εσάς ποια ειναι η γνώμη σας πάνω σε αυτο? ειδικα αυτοί που είχαν εμπειρίες ως τωρα...οτιδηποτε θα μου ειναι χρήσιμο...ευχαριστω προκαταβολικά!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικο σεξ
Μήνυμα στις 21/5/2013 στις 23:34 @Sex
17 μισο εγω 18 αυτός
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να τον τρελανω!!!!
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 23:56 @Sex
Γεια σας..θα βρεθώ με ενα παιδί που μιλάμε εδω κ πολυ καιρό κ έχουμε φασωθει στο παρελθόν...μονο φάση,τίποτα παραπάνω...μου αρέσει τρελα,μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω αναλυτικά αν γινεται για να τον τρελανω κ να τον σναψω όσο δεν παει? κ μετα να κάνουμε σεξ..
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να τον τρελανω!!!!
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 23:41 @Sex
Ναι μάλλον αυτο θα κάνω...φάση λογικά γιατι δεν θέλω σχέση αυτο τον καιρό..φοβάμαι όμως να μην μαθευτεί κάτι τέτοιο απο το άτομο που θα φασωθω..και έχω κανονίσει φάση..σε λίγες μέρες θα βρεθούμε..αλλα...θα μου φτάσει? μετα θα θέλω κ άλλο..
Πήγαινε στο θέμα: Καυλες
Μήνυμα στις 20/5/2013 στις 17:53 @Sex
Γεια σας φίλοι μου! Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ και ειναι η πρώτη φορά που γράφω...το θέμα που έχω ειναι οτι έχω συνεχώς τρομερές καυλες...αυνανιζομαι,αλλα συνέχεια θέλω να κάνω σεξ...ίσως μα φταινε οι ορμονες μου,αλλα κάτι πρέπει να γίνει...δεν νομίζω να χρειάζομαι,αλλα ούτε κ θέλω να δώ γιατρό..απλα θέλω ενα άτομο να κάνω σεξ μαζι του...τι να κάνω? βοήθεια κάποιος η κάποια... Πήγαινε στο θέμα: Καυλες |