Μήνυμα στις 29/5/2013 στις 21:21 @Κλάψιμο
συμφωνω με τον pantelis20...κοιτα βαζεις καποια κιλα πας γυμναστιριο η αμα θες να γυμναζεσε σπιτι σου αλλα καθημερινα να χτυσεις ενα ωραιο σωμα..ασε το μαλλι σου να μακρινει κι καντο 'κοκορακι' η μοικανα.. επισης αμα ειναι αλλαξε λιγο την καρντα ρομπα σου...φορα σχισμενα τζιν (οχι πολυ ισα ισα να φαινεται) κι να τα κατεβαζεις λιγο για να φαινεται το μποξερακι (αρεσει στα κοριτσια αυτο) σου συστηνω να πας να αγοραζεις ρουχα απο τα pull&bear,zara...να εχεις περισσοτερη αυτοπεπιθηση κι να επεκτινεις την παρεα σου κι την φημη σου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 26/5/2013 στις 17:23 @Κλάψιμο
μπορεις να μας δωσεις λιγες πληροφοριες για το πως εισαι εξωτερικα?
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Άσχημος !
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 15:20 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον γνωρισα ενα αγορι απο το facebook καναμε παρεα κι στο τελος δε καναμε σχεση αλλα φαση.Ηξερα τον αδερφο του πριν γνωρισω εκεινον,ο αδερφος του με ειχε ερωτευτει πριν ακομα γνωρισω τον αδερφο του.Μια μερα μιλουσα με τον αδερφο του 'αγοριου' μου μας πηρε η κουβεντα κι λεγαμε τα συναισθηματα μας προς τον αλλον...μου ζητησε να βγουμε να την επομενη μερα κι εγω δεχτηκα..Με φιλησε κι εγω δεν εκανα κατι για να τον σταματησω γιατι κι εγω ειμουν κι ειμαι ερωτευμενη μαζι του.Το 'αγορι' μου διαβασε τα μυνηματα που εστελνα κι μου εστελνε ο αδερφος του απο το facebook του αδερφο του και μου ειπε πως αηδιαζει που ακομα μιλαει μαζι μου κι οτι πρεπει να ντρεπομαι κι εγω κι ο αδερφος του...εγω του ειπα να μην κατηγορισει τον αδερφο του για τιποτα.Τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Απατησα το αγορι μου :/ |