Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 19:16 @Sex
χαχχαχ ουυφ! ευχαριστώ πολύ μου έφυγε ένα βάρος! Και κάτι ακομή που θα θέλα να ρωτήσω, την δικιά μου ευχαρίστηση μετά απ'ολο αυτό,αυτός την κατάλαβε..εγώ πότε θα καταλάβω πότε το ευχαριστιέται και αυτος;;
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλοο
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 19:09 @Sex
Ναι το θέμα είναι ότι είναι ένα χρόνο μικρότερος και δεν ξέρω άμα έχει εμπειρίες ώστε να προχωρήσει και γι' αυτό τον λόγο μάλλον να κωλώνει.. Εκτός αυτού δεν θέλω να συζητάω μαζί του περί αυτού του θέματος γιατί ότι είναι να γίνει..να γίνει επειδή το θέλουμε και οι δύο και όχι επειδή τον πίεσα ή βιάστηκα..
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 14:13 @Sex
Γειά σας, ειμαι 17 χρονών και έχω σχέση εδω και 7 μήνες,όταν το αγόρι μου, μου βάζει δάχτυλο βγάζω πολλά υγρά..ειναι φυσιολογικο;;; Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω.. την τελευταία φορα που έγινε αυτο ήμουν ανάσκελα και αυτος απο πάνω και τρανταζόταν (ετρεμεε) ολο μου το κορμι.. ειναι και αυτο φυσιολογικο;;;; Aπαντήστε μου σύντομα, παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλοο
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 13:57 @Κλάψιμο
1ον) άμα ηταν αληθινη κολλητη δεν νομιζω να πει κατι σε κανεναν για τα θεματα στην προσωπικη σου ζωη 2ον)απο οτι φένεται νοιαζεσε γι αυτην, θα σου προτεινα να την παρεις ενα τηλεφωνο ή να συναντηθειτε καπου και να της πεις την αποψη σου για την καινουρια σου κολλητη. τουλαχιστον ας μην μιλατε θα εχεις προσπαθησει να την προστατεψεις Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την κολλητη μου..βοηθεια πλιζ
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 13:53 @Sex
Είναι δικιά σου απόφαση το τι θα κάνεις και τι όχι, αμα θέλεις να φασωθείς μαζί του και απλά φοβάσαι τότε σου προτείνω να απολαύσεις την στιγμή και τοτε θα δεις που θα ξεχασεις τον φοβο και τα παντα, αν παλι δεν θες να φασωθεις μαζι του και απλα νιωθεις αναγκασμενη να το κανεις για να μην τον χασεις τοτε αν μενει μονο και μονο μαζι σου για το φασωμα τοτε δεν αξιζει
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα |