Μήνυμα στις 21/9/2013 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
@Mauro Provato ευχαριστω!!!δεν θα φανει λίγο απότομο?κι αν αντιδράσει αποτομα?γιατι σιγουρα θα εχει ξαναδεχτει καποια παρομοια προταση...καποια ακομα συμβουλη?:)
Πήγαινε στο θέμα: SOS ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!
Μήνυμα στις 21/9/2013 στις 16:08 @Θ. Κλημεντίνη
Χαιρεται φίλοι μου ειμαι 15 χρονων , παω 1η λυκειου και απο οταν ξεκινησαν τα σχολεια μου αρεσει ενα κοριτσι απο την ταξη μου... ειναι η καλυτερη μαθητρια , ειναι πανεμορφη , εχει ωραιο σωμα και γενικα ειναι ελεια για μενα! το κακο ειναι οτι αυτη , απο οσο μου εχουν πει τα κολληταρια μου ειναι οτι ποτε δεν εκανε σχεση , και ενδεχεται να μην εχει φιλησει ακομα απο επιλογη της :/ Ξέρει κανεις τι μπορω να κάνω για να την φερω στα νερα μου και να προχωρησω μαζι της? BTW ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΙΑ ΜΟΥ και μερικες φορες οταν γυρναει το κεφαλι της απο το θρανιο μου χαμογελάει...πλιιιιιζ βοηθεια:) ευχαριστψ για το χρονο σας προκαταβολικα¨) Πήγαινε στο θέμα: SOS ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!
Μήνυμα στις 22/5/2013 στις 11:24 @Sex
Ναι φυσικα προς το παρον γλυκολογα , υπονουμενα (αυτη ξεκινησε)...και τιποτα αλλο αυτα ειναι καλο σημαδι αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά!
Μήνυμα στις 16/5/2013 στις 16:29 @Sex
Χαίρετε και καλως με βρηκατε στο ftou.gr (είμαι νέος εδω) Λοιπόν ακούστε το πρόβλημα μου... Εχω σχεση εξ αποστασεως με μια κοπελα που βλεπομαστε σχεδον μια φορα τον χρονο...την ξερω μολις 2 χρονια ειναι οικογενειακη φιλη (ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη 16 αυτη 15 εγω) και θελω να την παρακηνησω τωρα που θα ερθει για να προχωρήσουμε...θα ηθελα "οδηγιες" πως να της το πω και τι πρεπει να λανω στην συνεχεια για να "ικανοποιηθουμε" κ οι δυο μας. Ευχαριστω προκαταβολικα για τοενδιαφερον και τις απαντησεισ σασ :) Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά! |