Μήνυμα στις 15/11/2015 στις 17:01 @Sex
Καταρχας θα ηθελα να αρχισω με το οτι ειναι αποδεκτο οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι οι νεοτεροι οπως ειμαι εγω κυριως (αντρες-γυναικες) θεωρουν αντιαισθητικο θεαμα τη γεματη με τριχες γεννητικη περιοχη θα ηθελα να θεσω το θεμα ερωτώντας παραλληλα.Αν ειναι να καθαρισει κανεις αυτη την περιοχη οι τροποι ειναι 3 ο πρωτος ειναι το lazer ο δευτερος ειναι το ξυρισμα ο οποιος δημιουργει θυλακιτιδα(ερεθισμα με κοκκινα στιγματα) και ο τριτος ειναι το κουρεμα με μηχανη ποιον προτεινετε και γιατι ; ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα-περιοχης
Μήνυμα στις 10/7/2015 στις 09:43 @Sex
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αν και θα ηθελα να ρωτησω και κατι τελευταιο οταν ας πουμε ο αντρας τελειωνει πριν ή μετα που τελειωνει εννοω σε ποιο μερος του κορμιου της γυναικας;Οπως καταλαβαινετε σε διαφορες ερωτικες ταινιες τελειωνουν οπου ναναι αλλα που ειναι το προτεινομενο το κασουαλ;
Πήγαινε στο θέμα: Πως τελειωνω
Μήνυμα στις 10/7/2015 στις 00:39 @Sex
Ρε παιδια αν και ειμαι 17 πια ψιλοντρεπομαι που ρωταω και γι αυτο ροταω μεσα απο το site αυτο.Θελω να ρωτησω επειδη εχω δει ερωτικες ταινιες οταν λεμε τελειωνω απο οτι καταλαβαινω σημαινει χυνω αλλα δε χυνουν μαζι ανδρας και γυναικα; ξεχωριστα; υπαρχει και ενας προσδιορισμος (προωρος) δεν ξερω αν μπορει κανεις πιο εμπειρος να διαφωτισει εμενα αλλα και τους υπολοιπους αναγνωστες με μια κατατοπιστικη απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Πως τελειωνω
Μήνυμα στις 14/5/2013 στις 16:53 @Sex
φιλε και εγω 15 ειμαι ομως σημερα που την επεξα εβγαλα μπολικο αλλα στη τριτη δυσκολο
Πήγαινε στο θέμα: Χύνω λίγο
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 00:40 @Sex
ενώ τη πρώτη φορά έχυνα πολύ εγώ και λίγες μέρες χύνω σταγόνες ίσως βέβαια φταίει ότι το κάνω 6 φορές τη μέρα και μπορεί να μη προλαβαίνει να παραχθεί
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 00:33 @Sex
Εχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να χύνω άλλα λίγο ενώ τη πρωτη φορά ηταν περισσότερο
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 18:27 @Sex
Παιδιά,διάβασα και έγω την ανακοίνωση του φίλου μας και ομολογώ οτι οι απαντήσεις σας με βοήθησαν πολύ.Παρότι είμαι 15 δεν ήξερα να χύνω και μόλις διάβασα τις απαντήσεις σας ακολούθησα τα βήματα και επιτέλους έχυσα.Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: πως να χυνω? |