Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 02:14 @Sex
αυτό κόβεται πάνω στο σεξ,δεν σου προτείνω να το κάνεις με εγχείρηση γιατί είναι αρκετά επίπονο και το έχω κάνει καθώς είχα φίμωση.
Πήγαινε στο θέμα: Χαλινός στοματικό σεξ
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 02:12 @Sex
σαν άντρας θα σου πρωτείνω να βρεις κάποιον άντρα να κάνει την δουλειά με κάτι που έχει φτιαχτεί για αυτή την δουλειά,η πάρε δονητή
Πήγαινε στο θέμα: Τροποι γυναικειου αυνανισμου
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 02:08 @Sex
κούρεφτες,αλλά πρόσεχε με τις μηχανές που κουρεύουμε μαλλιά γιατί κόβουν και ας μην το περιμένεις ;-)
Πήγαινε στο θέμα: myrodia peos
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 02:07 @Sex
εγώ όταν την βαράω θέλω να είμαι μόνος μου,οποιαδήποτε ανδρική παρουσία δεν ξέρω είναι αντικαβλωτική για μένα :-p Πήγαινε στο θέμα: ομαδικη μαλακια
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 02:00 @Sex
Αυτό που λένε για το ότι η γριά κότα έχει το ζουμί δεν ισχύει κατά την γνώμη μου,απλά είναι λίγο λυσάρες και δεν έχουν τους "συναισθηματισμούς" των 20χρονων. τώρα εγω θα πήγαινα με σαραντάρα μόνο και μόνο για εκτώνοση(όταν φτάσεις να έχεις ερωτική ζωή θα καταλάβεις τι εννοώ) και δεν είναι για κάτι παραπάνω. τώρα όταν λες ότι σου πετάει κάτι πικάντικα τι εννοείς? συναντιέστε κάπου η μένετε μαζί για λίγο? επίσης αν ο ενδιασμός σου είναι το ότι έχει παιδιά κλπ σου λέω πως αν δεν το κάνει μαζί σου θα το κάνει με κάποιον άλλο,οι γυναίκες όταν θέλουν να ....... το κάνουν,κάτι ξέρω που στα λέω. κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι λέω ανίθηκα πράγματα και τι είναι αυτά αλλά έτσι είναι η ζωή φίλε Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια 40αρα και 2 κοριτσια |