Μήνυμα στις 21/6/2013 στις 10:23 @Κλάψιμο
Κάτσε ρε κατευθείαν να γίνεις gay,το ότι δεν βρίσκεις γκόμενα δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεις gay και είσαι ακόμα 18 δηλαδή μπορεί να είσαι ενήλικας αλλά είσαι ακόμα παιδί.Αν το λέει η καρδιά σου να γίνεις,αλλά δεν θα γίνεις γι αυτό τον λόγο.Κάνεις σαν την Ματίνα Μανταρινάκη λες και η εργένηδες είναι η losers,ακολούθα τα αισθήματα σου,δεν χρειάζεται να γίνεις gay επειδή το έφερε έτσι η κατάσταση θα γίνεις gay αν το νιώθεις εσύ και μόνο.Επίσης το έτερον ήμισυ και η πρίγκιπας είναι μόνο για τα παραμύθια(για να μην πω για τα πανηγύρια).Για να μην βρίσκεις καμία γκόμενα σημαίνει ότι σου αρέσουν οι γυναίκες,οπότε γιατί να στραφείς στους άντρες όταν πραγματικά(η τουλάχιστον στα λεγόμενα σου)δεν τους θες.Κάποια μέρα θα έρθει και η "πριγκίπισσα"που περιμένεις μην απογοητεύεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: να γινω γκει?
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 19:31 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Μπορείς να τα συμπιέσεις αν δεν έχεις μεγάλη χωρητικότητα στο usb με πρόγγραμα.Επίσης αν έχεις εξωτερικό δίσκο η μπορείς να βρεις ένα μπορείς να τα μεταφέρεις.Απλά copy paste και είσαι έτοιμος.Πήγαινε στο θέμα: Καλό το game αλλά..
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 18:34 @Μηχανήματα
Format/back up!Μόνη λύση κατά πάσα πιθανότητα.
Πήγαινε στο θέμα: Ιός
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 18:33 @Μηχανήματα
Υπάρχει μια συσκευή που μπορείς να την αγοράσεις για να βάζεις cd για το laptop,επίσης μπορείς να συμπιέσεις στα αρχεία και να περάσεις μέσο usb(στικάκι).
Πήγαινε στο θέμα: Καλό το game αλλά..
Μήνυμα στις 18/6/2013 στις 10:44 @Θ. Κλημεντίνη
Μιλήσετε της στο fb και ανταλλάξετε απόψεις για διάφορα θέματα,αυτό που πρέπει να γίνει τώρα αφού δεν την έβλεπες ερωτικά τόσο καιρό είναι να την μάθεις.Πες της να πάτε για καφέ και άρχισε τα γλυκόλογα.ΠΡΟΣΟΧΗ,μην τις λες για το σόμα σου και ότι εσύ κάνεις το ενα και το άλλο,αυτό θα την ξενερώσει και θα φανείς μεγάλη ψωνάρα.Ελπίζω να βοήθησα :).
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξανακερδισω
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 23:37 @Sex
οπα παρεξηγιση εγω δεν μιλισα για σχεση(τουλαχιστον δεν ενοουσα αυτο)ζητω συγνωμη αν καταλαβατε λαθος...εγω ενοουσα οτι απλα για μια φαση τιποτα παραπανω...αν τα εφτιαχνες(που οσο και να σου κανε τα γλυκα ματια δεν θα το ειθελε)αυτη θα χωριζε...τα παιδια της δεν θα ειθελαν να την ξανα δουν και η θα εμπενε φυλακη η θα πληρωνε προστιμο για παιδεραστια
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια 40αρα και 2 κοριτσια
Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 18:13 @Sex
κοιτα...οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι υσχεει αλλα δεν νομιζω να γινει τιποτα....κανε εσυ ομως την κινιση σου και αμα αυτη δεν διξει ενδιαφερον παρατατα και φτιαξτα με ενα κοριτσι της ηλικιας σου
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια 40αρα και 2 κοριτσια
Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 18:11 @Sex
κατα την γνωμη μου αμα ειχαμε εμεις σχεση θα ειθελα να μου κανεις ενα στριπτιζ και να βρεχεις τα βυζια σου με νερο...βεβαια αυτος μπορει να εχει αλλες προτιμισεις...παντος πιστευω πως αυτο θα τον αναψει
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να τον τρελανω
Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 18:05 @Sex
φιλε δεν νομιζω να εχεις προβλημα και ειλικρινα μπραβο για το μεγεθος xD εγω την εχω 12 καβλωμενη και απλα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο...οσο για το πετσακι μπορεις να το βγαλεις μονο σου η μπορεις να επισκευτεις γιατρο
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ |