Μήνυμα στις 17/12/2014 στις 14:42 @Sex
Γειά, είμαι 17, έχω κάνει 2 σχέσεις (και στις δύο έίχα κάνει έρωτα με τις κοπέλες), με την πρώτη ήμουν πολύ δεμένος, 2+ χρόνια κράτησε η σχέση μας αλλά λόγω απόστασης (έφυγε Γερμανία με τους γονείς της) τελικά αποφασίσαμε οτί θα ήταν καλύτερα να χωρίσουμε. Μετά από δύο μήνες γνώρισα την 2η κοπέλα η οποία ήταν ανώριμη και λίγο τσ**** και τελικά χώρισαμε μετά από 5 μήνες, πρόσπαθησα να χρησιμοποιήσω ως "σκάλα" την 2η για να ξεπεράσω την πρώτη, και ενώ έχω ξεπεράσει την 1η μου κοπέλα μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα με το αντίθετο φύλο αλλά και με τους στόχους μου στην ζωή. Τα προβλήματα που έχω τώρα τους τελευταίους 3 μήνες είναι τα εξής: 1) Το Πέος μου είναι 16cm, δεν φτάνει σε πλήρη στύση (φτάνει 13cm περίπου), και κρατιέμαι κατά τον αυνανισμό 15 λεπτά (1 φόρα την εβδομάδα και αν, και τότε και τώρα), στον έρωτα με την πρώτη μου κοπέλα (είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερο δεσμό ψυχικά/σωματικά) κρατιώμουν 55+ λεπτά και στον αυνανισμό 40-45, (οι φίλοι μου έχουν πει ότι το μεγιστό τους ήταν 18 λεπτά), τι μπορώ να κάνω για να είμαι στην πρωτύτερη "φάση" ξανά και σε πλήρη στύση; 2)Μετά τον χωρισμό μου, δεν μιλάω σε κόπελες και είμαι ακόμα χειρότερος και από καποιόν που ντρέπετε, και δεν κάνω τίποτα ενώ θα ήθελα, ο ιδίος μου ο εαύτος με σταματάει, ύπαρχουν κοπέλες στο λεωφορείο που κάθονται συστηματικά δίπλα και μου μίλανε και τις γράφω, μίλανε για μένα στις παρεές τους, και στην τάξη μου 3 κοπέλες δεν ξεκολλούν τα μάτια τους από πάνω μου και μία βρίσκει ευκαιρίες να πέφτει πάνω μου και να με ακουμπάει στον θώρακα η σε κάποιο άλλο σημείο, και κάποιες άλλες με επιδοκίμαζουν για το πόσο ωραίος είμαι (εντωμεταξύ νομίζω είμαι μέτριος ), και δεν κάνω κάτι, θα ήθελα μέσω των προσωπικών σας βίοματων να με βοηθήσετε να ξαναβρώ "έμπνεύση" για σχέσεις και στόχους. Την βοήθεια σας παρακαλώ, !! (Συγνώμη για το μεγάλο κέιμενο και τα τυχόν λάθη. Πιστέυω ότι τα θέματα έχουν αλληλεξάρτηση γι'αυτό είναι σε ένα! (και κάτι τύχαιο πως αλλάζω την χώρα μου γιατί γράφει αφγανιστάν ενώ είμαι Έλληνας. Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικά Έρωτας και Σχέσεις;;
Μήνυμα στις 29/9/2014 στις 20:07 @Διάφορα
Γεια σας, πάω 3η λυκείου και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα, όλα τα παιδιά της τάξης μου (37 άτομα) κάνουν φροντηστήρια και είμαι ο μοναδικός που για οικονομικούς λόγους δεν μπορώ να συμμετάσχω, στο γενικό λύκειο κάνουμε πράγματα που έχουν διδαχθεί τα παιδιά στο φροντηστήριο και εγώ δεν μπορώ να τα μάθω καθώς δεν υπάρχουν στο βιβλίο, η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής υπάρχουν βοηθήματα που να έχουν ότι χρειάζεται για να βγάλεις την τάξη δηλαδή μια πλήρη ύλη (και για τις πανελλήνιες) ?
Πήγαινε στο θέμα: 3η Λυκείου βοηθήματα?
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 20:13 @Sex
Έχω παρατηρήσει τώρα δυο μήνες λόγω δουλειάς και άσκησης βρωμιές στο πέος μου οι οποίες δεν βγαίνουν με ζεστό νερό και τρίψιμο, τι να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Υγιεινή Πέους
Μήνυμα στις 8/11/2013 στις 21:31 @Sex
Το θεμα ειναι να μην κουραζεσαι, παρα μονο στο τελος της μερας, ο υπνος ειναι σημαντικος για τα παντα, γι'αυτο μετα το σεξ πολλοι κοιμομαστε (και οι κοπελες μας γκρινιαζουν), στο θεμα ασκηση, ελαφρια για αρχη και κυριως κολυμπι και τρεξιμο, για διατροφη οπως ειπα θα πρεπει να ξερεις τι θες εσυ και το σωμα σου για να εισαι σε ενα σωμα το οποιο να ειναι αναλογια του υψου σου, το γευμα να περιεχει ολα αυτα τα συστατικα που σε βοηθουν στο να βγαλεις την μερα χωρις να κουραστεις και χωρις να νιωσεις δυσφορια. Ελπιζω να σε καλυψα :) , παντως οι λεπτομερειες σε θεματα διατροφης η αθλησης δεν πρεπει να ειναι με ακριβεια καθως εχουμε ολοι μας διαφορετικες συνηθειες και οτι δουλευει σε εμενα ισως ειναι κακο για εσενα :) Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις γύρω απο το σεξ
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 23:03 @Sex
1)Δεν υπαρχει τροπος για να μεγαλωσει (με φυσικους τροπους) χαπια και τετοια ισως δημιουργησουν παρενεργειες οπως στυτικη δυσλητουργεια, το μονο που εχεις να κανεις ειναι σωστη διατροφη (αυτο σημαινει να καταναλωνεις οτι χρειαζεται το σωμα σου για ομαλη λειτουργια και ασκηση γυμναστικης αν θες) Οι φιλοι σου εχουν τις ιδιες αποριες με εσενα, γι'αυτο λενε οτι τον εχουν 16, εγω που τον εχω 16 νιωθω μειονεκτικα για την περιμετρο του. 2)Οπως σου ειπα και πιο πριν δεν υπαρχει απολυτα ισιο πεος, αν θες να ισιωση αλαζε του πλευρα μεσα στο boxerακι. 3)Το θεμα ειναι να αποδεκτεις τον εαυτο σου οπως εισαι, και αν μπορεις να το αλλαξεις, παλεψε και κανε το πραγματικοτητα Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις γύρω απο το σεξ
Μήνυμα στις 7/11/2013 στις 14:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1)Ενα κανονικο πεος ειναι απο 11-17 εκατοστα... οποτε το δικο σου ειναι μια χαρα, στους ελληνες ειναι γυρω στα 15 (εμενα ειναι σχεδον 16 αλλα οχι παχυ, 13εκ)2) Κανενα πεος δεν ειναι ισιο, δεν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτο. 3)Μην κολλας πουθενα να λες τα παντα και οτι αισθανεσαι, επισης οι γυναικες νιωθουν τα δακτυλα τους (7-8) εκατοστα εσυ με 13 κανεις θαυματα αρκει να ξερεις! :) αν δεν ξερεις απλα της ζητας να σε καθοδηγαει στο σεξ. Ελπιζω να βοηθησα, πατα αποδεκτη αν θες :) Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις γύρω απο το σεξ
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 19:27 @Sex
Παιδιά είμαι 16 ετών και το πέος μου είναι 16εκ σε πλήρης στύση και δεν με απασχολεί αυτό, το πρόβλημα μου είναι ότι η περίμετρος (το γύρω-γύρω) είναι 13,4εκ είναι εντάξει? γιατί εμένα μου φένεται μικρό :/
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 13/5/2013 στις 14:44 @Sex
Γεια σου, και καλωσηλθες στο forum, πρωτα απ'ολα πρεπει να ελατωσεις την συχνοτητα αυνανισμου για λιγο καιρο και να μην εχεις επαφες με πορνογραφικα υλικα καθως μετα απο καιρο ο εγκεφαλος δεν αντιδραει στα σεξουαλικα μυνηματα, επισης λες οτι κρατας 7-8 λεπτα αυτο συμβαινει καθως αυνανιζεσαι γρηγορα και ετσι εχει μαθει ο οργανισμος σου, δηλαδη εχει μαθει οτι πρεπει να τελειωσεις, ελατωσε την ταχυτητα και αυξησε την αναλογα με την σκληροτητα, παλια κρατουσα 15-20 λεπτα τωρα μπορω εως 2 ωρες επειδη δεινω περιθωριο στον οργανισμο μου να ξεκουραστει απο καποιες μερες αυνανισμου και το παν δεν ειναι η ταχυτητα. Αυτα ελπιζω να βοηθησα και συγνωμη για ορθογραφικα η τονους. Πήγαινε στο θέμα: Έχω πρόβλημα με τη στύση
Μήνυμα στις 12/5/2013 στις 00:15 @Sex
Εξυπνοπουλι εγω εννοω με τα κοριτσια της ηλικιας μου Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια 40αρα και 2 κοριτσια
Μήνυμα στις 11/5/2013 στις 14:10 @Sex
Η αποψη σου μου φενεται λογικη και ευχαριστω που την ειπες αλλα οπως ειπα δεν τα παω καλα με τις σχεσεις και θα θελα μερικες πληροφοριες πχ. τι σου αρεσει σε ενα αγορι, συμπεριφορα και τετοια αν μπορεις απαντησε μου Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει μια 40αρα και 2 κοριτσια |