Μήνυμα στις 23/5/2013 στις 13:44 @Flame
Για πρωτη μου φορα εχει γινει στα 12(τωρα ειμαι 15)..μετα απο συζητησεις και με τους γονεις μου εμαθα πως και στην μαμα μου συνεβαινε το ιδιο και ειχανε φωναξει ιερεα,τις συνεβει και πριν 3 μερες ξανα!
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευεις στα πνευματα και στο διαολο?
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 17:03 @Flame
Καλησπερα παιδια,ισως λιγο αργα για αυτο εδω αλλα θα ημουν χαρουμενος αμα καποιος απαντουσε και διαβασε το post.Λοιπον,εχω να σας πω πως συμφωνω σε καποια πλαισια στο οτι υπαρχουν.Τωρα η οντοτητα ΜΟΡΑ που καποιοι βλεπουμε στον υπνο μας ειναι ενα διαστημα 10 λεπτων μεταξυ απλου υπνου και βαριου υπνου.Μεσα σε εκεινο το διαστημα γινεται αυτο.Ξυπναμε παραλυτοι ουσιαστικα και βλεπουμε οντοτητες να ερχονται προς τα πανω μας κι εμεις να μην μπορουμε να κανουμε κατι.Επισης αν υπαρχει καποιος διπλα μας δεν μπορει να δει οτι εχουμε ανοιχτα τα ματια.Επειδη ακριβως μου εχει τυχει αρκετες φορες μπορω να σας πω 2 τροπους με τους οποιους το ξεπερνατε εκεινη την στιγμη.Η μια λυση ειναι να κλεισετε τα ματια σας και να προσπαθησετε ηρεμα να το ξεχασετε και μεσα σε δευτερολεπτα κοιμαστε και ο 2ος ειναι να ζωριστητε αρκετα και ξυπνατε κυριολεκτικα μετα.Απο εκει και περα δεν ξερω ποτε θα ξανασυμβει εχω ειχα να το παθω καμποσους μηνες και το ξαναεπαθα σημερα.Anyway,αν σας εχει συμβει κατι διαφορετικο γραψτε το!!
Πήγαινε στο θέμα: Πιστευεις στα πνευματα και στο διαολο? |