Μήνυμα στις 25/5/2013 στις 14:27 @Διάφορα
Σχετικά με τα δίδακτρα όμως είναι πολλά;;Και πόσο γενικό πρέπει να βγάλει κάποιος για να είναι μπορεί να γίνει δεκτός;;Επειδη εψαξα στο site που μου έχεις δόσει αλλά δεν βρείκα για δίδακτρα
Πήγαινε στο θέμα: Σχόλες μαγειρικής
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 21:32 @Διάφορα
Γεια σου ρε Κουμπάρε !! :P Εχαριστω για την βοήθεια έκανα αποδεκτή την απάντηση γιατί πιστεύω αν και είσαι ο πρώτος που έχεις απαντήσει βοήθεισες αρκετά,θα το ψάξω και'γώ όσο μπορώ από κύπρο.. Ευχαριστώ πάρα πολύ !!
Πήγαινε στο θέμα: Σχόλες μαγειρικής
Μήνυμα στις 21/5/2013 στις 22:18 @Διάφορα
Γεία σας παιδία είμαι 17 1/2 είμαι από κύπρο και τώρα δίνουμε εξετάσεις για εισαγωγή σε πανεπιστίμιο. Αργότερα θα υποβάλουμε και ετοίσης για προσβασή και στην ελλάδα Θα ήθελα να υποβάλω κάποια ερωτήματα αφού οι περισσότεροι από έδω είστε από ελλάδα. Θα ήθελα να σπουδάσω μαγειρηκή και από οτι προβλέπω δεν προκείτε να περάσω κύπρο γιατί οι βαθμολογείες έδω είναι πολύ ψυλές για εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει πανεπιστίμιο στην ελλάδα που να μπορώ να διδαχθώ αυτό το επάγγελμα και αν ναι που;είναι εγκεκριμένα τα πτυχεία;;Πόση Βαθμολογέια πρέπει να βγάλει κάποιος για να έχει πρόσβασει εκεί;; Ακόμα πια πανεπιστίμια θα μου προτείνατε για κοινωνικές εργασίες και που;Η Ζωη στην ελλάδα είναι ευκόλη για έναν φοιτητη; Ευχαριστώ Υ.Γ.= Συγνώμη αν έχω ορθογραφικά :) Πήγαινε στο θέμα: Σχόλες μαγειρικής
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 21:46 @Sex
Σε ευχαριστώ. Πιστεύω με έχεις βοηθείση Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 21:44 @Sex
Ναί, μπορώ να νιώσω... Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 18:51 @Sex
Τώρα αυνανίζομαι 1-2 φόρες την βδομάδα μπορεί και λιγότερο, άλλα παλίοτερα ηταν περισσότερες η φορές 3-4 φορές την βδομάδα . Δεν ξέρω τι με κάνει να πιστεύων ότι έχω κάπιο προβλήμα ίσως επειδή δίαβασα και κάποιες περιπτώσεις που διμηούργησαν προβλήμα στον οργανισμο τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν παιδία ή ακόμα και να μην μπορούν να το σταματήσουν ισός για'υτό φοφάμαι
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 16:32 @Sex
Είμαι 17 και μισό και δεν έχω ολοκληρόση ποτέ.άρχισα να αυτοικανοποιούμε από τα 14 όχι πολλή συχνα αλλα τώρα άρχισα να πιστεύω ότι ίσος έχω προκαλέσει κάπιο πρόβλημα στο εσωτερικό μου . Θα ήθελα πολύ να παω σε γυναικολόγο για να δω αν όλα είναι εντάξη αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα δεν ξερώ αν αυτό που κάνω είναι λάθος. Φοβάμαι πολύ σε φίλους δεν μπορώ να μιλήσω λόγο αξιοπρεπείας και μπορεί να τυπόσουν μια λάθος εικόνα .. Παρακαλώ βοηθείστε προσωπικά δεν πιστευω ότι κάνω κάτι λάθος αφού ξέρω οτι πολλές κοπέλες στην ηλικία μου το κάνουν...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω τι να κάνω |