Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 07:30 @Ftou.gr admin
Γεια σας και χαρα σας !!!Ετυχε να βρω αυτο το φορουμ πολυ πολυ τυχαια και διαβαζωντας διαφορα θεματα ειπα να κανω και εγω εγγραφη για να σχολιαζω και να τοποθετουμε σε καποια θεματα που θεωρω ενδιαφερον για συζητηση...η τελος παντων να ανοιγω τα ματια σε οσους πιστευουν οτι μπορω...σαν ανθρωπος ανθρωπινα γιατι οχι :p Εχω μια μινι απορια...τι ατομα "κυκλοφορουν" εδω γτ εχω μπερδευτει...ποιο ειναι το target group(σε ποια ατομα παευθεινεται κυριως το φορουμ)?Και εκτος αυτου κατα ποσο φιλικο ειναι το περιβαλλον....γιατι απο οσο βλεπω πολυ αυστηρα ειναι τα πραγματα...μαλλον πολλα εχουν δει τα ματια σας και δεν αντεχετε αλλο.. ελπιζω να κατσω καιρο εδω και να μην φαω καμια ξαναστροφη απο κανεναν :p Πήγαινε στο θέμα: New here
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 07:23 @Ftou.gr admin
Και που λεει ποσα δωρεαν μνμτα εχουμε?
Πήγαινε στο θέμα: Δωρεάν μηνύματα τι σημαίνουν;
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 06:53 @Sex
Εγω προσωπικα θυμαμαι στην ηλικια σου τον ειχα σε στυση γυρω στα 15 και πεσμενο γυρω στα 5...τωρα εχει φτασει 17....Επειδη νομιζα και ακομα εχω κομπλεξ με τον πουτσο μου (νομιζω οτι ειναι μικρο) εψαξα πολυ αυτο το θεμα...ειναι αναλογα το ατομο και κατεπεκταση μεχρι τα 22 μας μεγαλωνει και μπορει να μεγαλωσει αποτομα... Αυτο που θα σου προτεινα που μου το ειχε πει και γιατρος ειναι να παιζεις με το πουλακι σου 1-2 φορες την ημερα (εγω εφτανα και τις 12) και οταν κανεις μπανιο ελαφρως να το τραβας απο το κεφαλακι και οχι απο το πετσακι... Να ξερετε,αυτο που βλεπετε ειναι το 1/3 απο αυτο που υπαρχει στην πραγματικοτητα Υ.Γ. Θυμαμαι οταν ειχα χασει γυρω στα 5 κιλα μεγαλωσε περισσοτερο ,παιζει ρολο και αυτο Πήγαινε στο θέμα: Έχω σωστό μέγεθος? |