Μήνυμα στις 23/9/2013 στις 17:29 @Κλάψιμο
Καλησπερα! Θελω καποιος να μου προτεινει καποιον καλο ψυχιατρο η ψυχολογο στην Αθηνα. Αυτο που θελω ειναι να κανω μια ψυχαναλυση να ξεκαθαρισω καποια πραγματα που με μπερδευουν. Δεν θελω να διαλεξω στην τυχη καποιον ειδικο γι αυτο σας παρακαλω ρωταω εσας. Α, επειδη ειμαι φοιτητης να μην ειναι πολυ ακριβος... 20-25 ευρω ξερω γω ανα συνεδρια. Εχετε κατι υποψιν? Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: ψυχαναλυση
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 15:27 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδη παω σε ενα οποιοδηποτε νοσοκομειο? Τι πρεπει να εχω μαζι μου οταν παω?
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχιατρος
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 20:12 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια χαρα. Ειμαι φοιτητης στην Αθηνα και θα ηθελα να κλεισω ραντεβου με εναν ψυχιατρο για καποια πραγματα που με απασχολουν. Δεν θελω ομως να το μαθουν οι γονεις μου και κανενας γενικοτερα. Μπορει να γινει αυτο? Επιπλεον, ποσο κοστιζει μια επισκεψη? Υπαρχει καποια εκπτωση επειδη ειμαι φοιτητης? Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχιατρος
Μήνυμα στις 24/4/2013 στις 03:51 @Κλάψιμο
Ημουν σε ιδια φαση πριν 2 χρονια. Για τις κρισεις πανικου πρεπει να μαθεις να τις ελεγχεις. Ψυχραιμια και αδιαφορησε πληρως για καθε τι που σε φοβιζει. Πρεπει να συνηδητοποιεις εκεινη την στιγμη οτι ειναι στο χερι σου αν σε φρικαρεις η οχι. ΕΣΥ το ελεγχεις οχι αυτο εσενα. Οσο για τις αυπνιες επειδη μενω και μονος μου αν με βαλεις να κοιμηθω σε δωματιο με σκοταδι και πληρη ησυχια δυσκολα θα κοιμηθω. Καθε βραδυ αφηνω ενα πολυ μικρο φως αναμμενο και την τηλεοραση σε σιγανη ενταση. Ισως αυτο σε βοηθησει. Εγω παντως κοιμαμαι σαν πουλακι απο τοτε που το δοκιμασα :)
Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ |