Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 20:27 @Θ. Κλημεντίνη
Να ξεκολλήσεις και να μην ασχολείσαι άλλο. Αν εκδικηθείς δεν θα κερδίσεις κάτι..Απλά ξεκολλάς,τον αγνοείς και κάνεις μια νέα αρχή. Προσπάθησε!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα κ εκδικηση!
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 20:26 @Μηχανήματα
Τι του λες ρε του παιδιού? Ναι υπάρχει, γίνετε να ελένξει ποιός μπαίνει στο λογαριασμό του! Αλλά δεν θυμάμαι πως να σου πω την αλήθεια, πάντως σίγουρα γίνετε, ένα διάστημα όταν μου το είχαν χακάρει από κίνα το κατάλαβα..Μάλιστα, το ίδιο το φβ μου έστειλε προειδοποίηση οτί μπήκαν από Κίνα.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για facebook
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 20:19 @Διασκέδαση
Εμ να σου πω φίλε μου εγώ που έκανα παλιά μπλε ανταύγειες δεν μου κράτησαν..Έκανα και την μαλακία να τα ισιώσω την πρώτη μέρα και αναγκάστηκα να τα ψαλιδίσω..είχε γίνει ένα μπιχλιάρικο χρώμα και τα σιχάθηκα..αν και σαν ιδέα ήταν καλά. Φυσικά τα είχα κάνει με ντεκαπάζ αλλά δεν μπορούσα να τα κάνω όπως ήθελα..
Πήγαινε στο θέμα: Πράσινη βαφή μαλλιών
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 20:17 @Sex
Λογικά βαρέθηκες αλλά δεν το έχεις καταλάβει, δοκίμασε να το συζητήσεις μαζί του και αν δεις οτί το παίρνει αρνητικά μπορείς να μην του μιλήσεις και απλά να δοκιμάσεις νέα πράγματα μαζί του στην πράξη..δεν θα είναι δύσκολο!
Πήγαινε στο θέμα: ξενερώνω ..
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 20:13 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα, καινούργιος στο φόρουμ και είπα να γράψω ένα θέμα για να μου πείτε τις δικές σας γνώμες.. Λοιπόν, είμαι με μια κοπέλα εδώ και μισό χρόνο και έχουμε προχωρήσει αρκετά αν και δεν ολοκληρώσαμε..15 εγώ,14 αυτή, το θέμα είναι οτί από πέρσυ μου άρεσε μια από την τάξη μου, η οποία είναι και αυτή 14, και πρόσφατα μου είπε οτί της άρεζα και εγώ πέρσυ..φέτος όμως, αυτή βρήκε αγόρι, μάλιστα αυτό το αγόρι είναι ένας κοντινός μου φίλος και δεν ξέρω τι να κάνω..Εγώ ισχυρίζομαι στην κοπέλα μου πως την θέλω και τέτοια, αλλά ταυτόχρονα σκέφτομαι και την υποτιθέμενη φίλη μου που τα έχει με τον φίλο μου..Και ο φίλος μου είναι φίλος με την κοπέλα μου..Δηλαδή μπέρδεμα..Πώς πρέπει να προχωρήσω? Να χωρίσω την κοπέλα μου και να πω την αλήθεια σε αυτήν που θέλω? Και το θέμα είναι οτί την υποτιθέμενη φίλη την πλησιάζω και της δείχνω οτί μου αρέσει και αυτή το ίδιο αλλά δεν έχουμε κάνει κάτι..Ξέρω μπέρδεμα αλλά θέλω μια άποψη για το τι μπορώ να κάνω στο μέλλον:/ Συγνώμη που τα μπέρδεψα, αλλά όποιος κατάλαβε, ας απαντήσει σας παρακαλώ.. Ευχαριστώ πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Φίλη-Καψούρα. |