Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 12:55 @Θ. Κλημεντίνη
εγω λεω σε θελει και πες του οτι ειναι κακος ψευτης :) ισως και να σε αγαπαει γιατι αυτο δεν θα το ελεγα σε καποια που δεν θελω τρελα.Μαλλον ειναι ντροπαλος σσαν εμενα και σου λεει ψεμματα για να μην σε χασει.Κρατα το οπως ειναι και σιγα σιγα πλησιασε τον δεν θα αρνηθει θα δεις.
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος και μπέρδεμα
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 07:32 @Sex
Επηρεαζει ομως την αναπτυξη,την αντοχη σου και την υγεια σου.Κοφτο οσο ειναι καιρος εγω και μονο που το βλεπω η το μυριζω αιδιαζω.Μια μακροπροθεσμη αυτοκτονια ειναι.
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα
Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 07:27 @Διάφορα
λοιπον τωρα μου αναπτερωσες το ηθικο :P λοιπον απο ΑΟΔΕ πιστευω οτι καταφερνω αρκετα μιας και περσι εδινε πανελλαδικες ενας φιλος μου και διαβαζαμε μαζι και μου φανηκε αρκετα λογικο και ευκολο μαθημα.Επιλογη δεν καταλαβα ακριβως τι ειναι μηπως μπορεις να το εξηγεισεις περαιτερω? Στον προγραμματισμο το εχω για πλακα χΔ μιας και το κυριωτερο χομπυ μου ειναι οι υπολογιστες και ηδη ενδιαφερομαι για προγραμματισμο και θα αρχισω να μαθαινω python μαζι με τον πατερα μου.(ειναι οικογενοιακο το χαρισμα χΔ)στην εκθεση ενα πραμα θα σου πω.Στην ταξη η καθηγητρια της γλωσσας με φωναζει μικρε δημοσιογραφε :) Σοβαρα.Μαθηματικα και φυσικη ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα.Ολοι μου λενε οτι εχω μαθηματικο μυαλο αλλα στο γυμνασιο δεν διαβαζα καθολου με αποτελεσμα να μου φαινονται δυσκολα.Σε αυτα που δεν χρειαζονται θεωριες πεταω.Φυσικη τα καταφερνω αρκετα καλα μιας και εχω διαβασει πολλα εξωσχωλικα βιβλια σχετικα.Μεχρι τωρα οτι ρωταει στη φθσικη το ξερω.Με τους νομους τα σκατωσα λιγο αλλα με καλη επαναληψη αυτα επανορθονωνται.Ποια ειναι η γνωμη σου? Υ.Γ Sorry για το μεγαλο κειμενο =) Πήγαινε στο θέμα: ΓΕΛ η ΕΠΑΛ
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 22:22 @Διάφορα
ευχαριστω χρησιμες και οι δυο απντησεις.Παιδια απογοητευτικα.Ηλπιζα να μπορεσω να κανω αυτο πουθελω με το πολυ 12.000 μορια.16.000 δισκολο μιας και ξερω τον εαυτο μου :(αλλα μπορω ¨) θα δω Πήγαινε στο θέμα: ΓΕΛ η ΕΠΑΛ
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 10:30 @Διάφορα
Λοιπον ειμαι 3η γυμνασιου και τωρα διαλεγω αν θα παω ΕΠΑΛ η ΓΕΛ.Θελω να περασω στη σχολη αστρονομιας.Απο που μπορω να παω και τι χρειαζεται απο μαθηματα και απο μορια.Παρακαλω οποιος ξερει ας μου πει :)
Πήγαινε στο θέμα: ΓΕΛ η ΕΠΑΛ |