Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 09:07 @Sex
Έχεις δίκιο!! Η ηλικία μου είναι 13 και η ηλικία του 16...
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να του το πω;
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 23:04 @Sex
Παιδιά θέλω την βοήθειά σας σε κάτι!! Αυτός που μου αρέσει με περνάει 3 χρόνια μένουμε στην ίδια περιοχή και μιλάμε πού και πού αλλά κάνουν λίγη παρέα με τον αδερφό μου!! Τέλος πάντον!! Δεν το ξέρει ότι τον θέλω αλλά εχθες πέθανε ο παππούς του και πήγα και του χάιδεψα την πλάτη τον φίλησα (μάγουλο) και το είπα συλλυπητήρια! Με την αδερφή του μιλαμε συνεχεια αλλά και αυτή με περνάει 4-5 χρόνια οπότε μπορείτε και μόνοι να καταλάβετε πόσο καλή σχέση μπορούμε να έχουμε(πολύ καλή)... Τεσπα για να μην πολυλογώ θέλω να βρω έναν τρόπο να του πω!! Κινητό του δεν έχω και από κοντά ψιλοντρέπομαι!! Τι να κάνω;; Μπορείτε να βοηθήσετε; :-/
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να του το πω;
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 22:44 @Sex
Εμένα ένας φίλος μου είναι 16 χρόνων και κάθε φορά που καπνίζει βγάζει σπυράκια!! Και από ότι μου έχει πει ήδη ο ίδιος δεν επηρέασε καθόλου το μέγεθος του πέους του!!
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 16:22 @Sex
Όχι όχι... συνήθως προεόρτια έρχεται πριν την πρώτη περίοδο!! Το θέμα είναι πως εδώ και καιρό βγάζω προεόρτια υγρά αλλά η πρώτη περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμη! δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη!!
Πήγαινε στο θέμα: Προεόρτια
Μήνυμα στις 15/4/2013 στις 15:03 @Sex
Σας εκλιπαρώ απαντήστε είναι πολύ μεγάλη ανάγκη ανησυχώ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Προεόρτια
Μήνυμα στις 15/4/2013 στις 14:07 @Sex
Θα σου απαντήσω ειλικρινά!!! Είμαι κορίτσι και όπως λες και εσύ γουστάρω μεγαλύτερο ( 5 χρόνια)!!! ο λόγος που γουστάρω μεγαλύτερο είναι: 1) Τα αγόρια της τάξης μου είναι ανώριμα μέχρι αηδίας 2) Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πόσο μεγάλη πούτσα θα έχει ο μεγαλύτερος διότι δεν σκέφτομαι καθόλου το σεξ αλλά το συναισθηματικό περιεχόμενο 3) Είναι πολύ πιο ωραίος(για εμένα) από ότι τα αγόρια της ηλικίας μου ή και ένα δύο χρόνια μεγαλύτερο και τέλος 4) Προτιμώ να φάω φτύσιμο από έναν μεγαλύτερο πάρα από έναν της ηλικίας μου για τον λόγω ότι το αγόρι της ηλικίας μου θα το βγάλει βούκινο ότι μου έριξε χυλόπιτα και θα αισθάνεται μπρατ πιτ... Εγώ για τους παραπάνω λόγους διαλέγω συνέχεια μεγαλύτερους!!! Και αν και δεν είμαι και καμοια θέα και όλοι αυτοί που γουστάρω με βλέπουν φιλικά δεν αλλάζω άποψη και δεν τα φτιάχνω με αγόρι της ηλικίας μου και ας στεναχωριεμαι που δεν γίνεται κάτι με αυτόν που θέλω!!! Προς Θεού όμως δεν θα πάω ΠΟΤΈ με μεγαλύτερο σε περίπτωση που μου ζητήσει πράγματα που εγώ δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω(πιστεύω καταλαβαίνεις) Ελπίζω να βοήθησα!!! Άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν άλλους που πάνε με μεγαλύτερους (πχ το σεξ) Πήγαινε στο θέμα: Εφηβεια-Κοπελες
Μήνυμα στις 15/4/2013 στις 13:32 @Sex
Γειά σας παιδιά.... θέλω μια βοήθεια κυρίως απαντήσεις από κορίτσια που ξέρουν!!! είμαι 13 χρόνων και εδώ και 1 μήνα περίπου μου έχει έρθει προεόρτια!!!! το θέμα είναι ότι δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη!!! Μήπως ξέρετε πόσο καιρό κρατάει αυτό;; Εσάς πόσο καιρό μετά την προεόρτια σας ήρθε περίοδος;;; :-/ Πήγαινε στο θέμα: Προεόρτια |