Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 22:24 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. Θα προσπαθησω για αρχη να μην ασχολουμαι και πολυ μαζι της οταν βγαινουμε με παρεα, να δω πως θα παει και θα σας ενημερωσω..
Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 20:40 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω δεν πιστευω οτι η φιλικη της αγαπη εχει τελειωσει.. μαγαπαει και το εννοει...μου το δειχνει.. απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιζει μαζι μου.. Νομιζω πως πρεπει να προχωρησω στην ζωη μου, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν θα το νιωθω και το πιθανοτερο θα ειναι να κανω μια καινουρια σχεση μονο και μονο απο πεισμα.. και αναρωτιεμαι: αξιζει να κανω κατι τετοιο;
Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 17:30 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για την απαντηση.. Το θεμα δεν ειναι να βρω αλλες παρεες εχω βρει ηδη.. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να απομακρυνθω.. Και γενικα κατι δεν μου κολλαει.. Λεει οτι ημαστε φιλοι αλλα πλεον δεν μου λεει τα προσωπικα της.. Μιλαει με αλλους για αυτα.. Εμενα με θελει απλα για να την κανω να νιωθει ομορφα, και ας μην το καταλαβαινει... Και ρωταω, τι ειδους φιλια ειναι αυτη; Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 17:02 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα σε ολους.. πηρα την αποφαση να γραψω εδω το προβλημα που με απασχολει τα τελευταια 3 χρονια γιατι πραγματικα νιωθω πως δεν αντεχω αλλο.. Πριν απο 3 χρονια γνωρισα μια παρεα με την οποια και κολλησα.. Μεσα σε αυτην την παρεα, ειναι και μια κοπελα με την οποια απο την αρχη υπηρχε μεταξυ μας κατι πιο δυνατο απο οτι υπηρχε με τις υπολοιπες κοπελες που ηταν σε αυτον τον κυκλο... Παντα ειχαμε μια πιο ξεχωριστη σχεση, φιλικη μεν, αλλα διαφορετικη. Αυτη, κατα τη αρχη της φιλιας μας, περασε μια δυσκολη φαση, αφου χωρισε με ενα παιδι υστερα απο μεγαλη σχεση. Εγω με το που το εμαθα, ημουν κοντα της συνεχεια. Της μιλουσα μεχρι το πρωι στο FB και γενικα εκανα οτι περνουσε απο το χερι μου για να την κανω να νιωσει καλυτερα... Υστερα απο λιγο καιρο, της εξομολογηθηκα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της και εκεινη μου απαντησε οτι με βλεπει μονο φιλικα και οτι θελει να παραμεινουμε φιλοι, κατι που εγινε.. Περασε περιπου ενας χρονος, και μη μπορωντας να αντεξω την υποκριτικη, της μιλησα για δευτερη φορα. Η απαντηση ηταν η ιδια.. Αλλα και παλι δεν απομακρυνθηκαμε! Εκεινο τον καιρο που μιλησαμε, δεν ειχε καποια αλλη σχεση, εκτος απο μια πολυ επιφανειακη την οποια η ιδια την εληξε μετα απο ενα μηνα.. Συνεχισαμε να κανουμε παρεα και φτανουμε στον Οκτωβριο, ωπου τελικα ξανα εκανε σχεση με εκεινο το παιδι που ειχε χωρισει. Τα εχουν περιπου 6 μηνες και δειχνει να ειναι ευτυχισμενη μαζι του.. Το θεμα μου εμενα ειναι οτι ενω ειναι μαζι του, μου στελνει τωρα τελευταια στο FB, και μου λεει διαφορα οπως οτι μ αγαπαει και δεν θελει να με χασει απο την ζωη της, οτι ειμαι σημαντικος για αυτην, οτι θελει να της δινω παραπανω σημασια και να της λεω οτι την αγαπω, και γενικα οτι θελει να την νοιαζομαι και να της το δειχνω.. Μου στελνει διαφορα τραγουδια και γενικα μου δινει ελπιδες, οι οποιες ομως οπως καταλαβαινετε ειναι ψευτικες.. Εγω προσπαθω να ειμαι πιο παγωμενος, και να μην εκδηλωνομαι γιατι αυτο θα ηταν καιτ παραπανω απο καταστροφικο, αφου νιωθω οτι το μονο αποτελεσμα θα ειναι να παγιδευτω στα λογια της.. Και σας ρωταω: Πως πρεπει να το αντιμετοπισω; Το ξερω οτι με βλεπει μονο φιλικα, αλλα αφου ξερει, γιατι μου το κανει αυτο; Πως να της φερθω; Σκεφτηκα να αλλαξω κυκλο και να κανω αλλες παρεες, αλλα φοβαμαι μηπως τελικα καταληξω περισσοτερο δυστηχισμενος.. Περιμενω τις αποψεις σας.. Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη |