Μήνυμα στις 12/4/2013 στις 12:41 @Διάφορα
ξέρω αλλά δεν έχω κ πολύ ευχαίρια:Ρ ιατρική θεσσαλονίκης(για εργαστηριακή ιατροδικαστική) ή κάτι παρόμοιο σε χημικό:ρ για επανάληψη αρκεί το βιβλίο της α' λυκείου (έχω και το λυσάρι που μας έδωσαν αλλά οχι το τετράδιο με τις ασκήσεις) και να ψάξω και στο ίντερνετ? ή καλύτερα βοήθημα και αν ναι ποιας τάξης?
Πήγαινε στο θέμα: κενά στα μαθήματα...!
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 17:23 @Θ. Κλημεντίνη
ίσως, σαν κοπέλα σκεπτόμενη, να της αρέσει από την μια η παρέα σου σαν φίλος, από την άλλη να της αρέσει και το γεγονός ότι είσαι κολλημένος μαζί της..είναι μερικές κοπέλες που ξέροντας ότι κάποιος είναι κολλημένος μαζί τους νιώθουν καλά, νιώθουν θηλυκές σέξυ, ότι έχουν πέραση και τα λοιπά...από την άλλη θα μπορούσε να σε θέλει και αυτή κάπως, αλλά δεδομένου ότι ήταν τόσο καιρό ελεύθερη και δεν σου έδειξε τίποτα μου φαίνεται προσωπικά όχι και τόσο πιθανό:/ Η γνώμη μου είναι(σύμφωνα και με τα τελευταία που λες) πως είσαι το στήριγμα της, σαν αδελφός της πάντα δίπλα της αλλά κολλημένος μαζί της οπότε την κάνεις να αισθάνεται και πιο γυναίκα;) συμβουλή μου να βρεις και αγόρια φίλους και να βγαίνεις με αυτούς, να γνωρίσεις κάποια άλλη κοπέλα και να προχωρήσεις...χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως πρέπει να ξεκόψεις μαζί της...βάλτο στόχο μέσα στο κεφάλι σου πως όπως αυτή σε βλέπει σαν φίλο θα την δεις και συ, και θα βρεις κάποια άλλη να σε ερωτευτεί και να ερωτευτείς;) κατά την γνώμη μου το να κάνεις παρέα μαζί της και στο μέλλον θα σου θυμίζει τον στόχο σου και θα σε πεισμώνει...φτάνει να το πάρεις απόφαση:) και αφού προφανώς δεν υπάρχουν ελπίδες, βάλτο στόχο και προχώρα!:) καλή τύχηη:) Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 17:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αλλάζουν οι ορμόνες τους...λίγο πριν την περίοδο για παράδειγμα έχουν περισσότερη σεξουαλική επιθυμία ενω κατα την διάρκεια συνήθως νεύρα και κυκλοθυμίες(ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση)...είναι καθαρά θέμα βιολογίας και ορμονών, για αυτό και η καθε μια αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με τον οργανισμό της! είναι τελείως φυσιολογικό και δυστυχώς (και για μας κ για σας γιατί και στις περισσότερες κοπέλες δεν αρέσει, μην νομιζεις) δεν μπορεί να γίνει τίποτα:/ ελπίζω να σ έλυσα την απορία:)(αποδεκτη αν θες:)) Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και συμπεριφορά
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 17:08 @Διάφορα
απο το γυμνάσιο δεν χρειάζεται κάτι? τίποτα σημαντικό? καλό θα ήταν να αγοράσω και την αλγευρας της α λυκειου βοήθημα για επανάληψη ή δεν χρειάζεται? μονο αλγευρα της β, και μαθηματικα κατευθηνσης? (στην ίδια φαση ειμ κ γωω..) Πήγαινε στο θέμα: κενά στα μαθήματα...! |