Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 03:47 @Διάφορα
εγω παλι δεν εχω μποξερακια. μισω τις πιτζαμες. κοιμαμαι με μπλουζακι και εσωρουχο. και πολλες φορες με τα ρουχα :P Πήγαινε στο θέμα: υπνος
Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 03:39 @Διάφορα
γεια σου φιλε τη σχολη βιομηχανικης διοικησης του παπει την τελειωσε μια πολυ καλη μου φιλη και πιστεψε με ειναι ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΗ!! ΥΠΕΦΕΡΕ για να την τελειωσει. βεβαια αν εισαι ξεφτερι στα μαθηματικα, δε θα δυσκολευτεις και τοσο. αλλα μου ελεγε οτι εχει πολυ δυσκολα μαθηματα. και δεν ειναι μονο οτι ειναι δυσκολη. ειναι οτι δεν εχει σαφη επαγγελματικο προσανατολισμο. εγω λεω να ξανασκεφτεις το τεφα και γενικα να σκεφτεις σχολες με σαφη επαγγελματικο προσανατολισμο. γνωμη μου. Πήγαινε στο θέμα: ΣΧΟΛΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...
Μήνυμα στις 18/4/2013 στις 18:40 @Διάφορα
μου αρεσει το ελλειπτικο απο τη μια αλλα ειναι κ κουραστικο και βαρετο απο την αλλη. δεν ξερω. δε μπορω να αποφασισω αντιπροσωποι. την τελευταια φορα πηγα και μαλιστα 1 τα μεσανυχτα καθως ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο, εκανα 10 λεπτα ελλειπτικο και δεν αντεξα παραπανω και εφυγα. Και ειπα πως "τελος το γυμναστηριο". Δε θα ξαναπατησω το ποδι μου εδω, σκεφτηκα. Αλλωστε τι νοημα εχει να πηγαινω για να κανω μονο 10 λεπτα ελλειπτικο; Αλλα τωρα το ξανασκεφτομαι... Εχω ενα φιλο που λεει οτι θα με δειξει να κανω ασκησεις στο σπιτι και πως αντι για ελλειπτικο μπορω να κανω τρεξιμο... Αλλα και παλι δε μπορω να αποφασισω. Εσεις τι λετε ωστοσο; Και δε μου εφταναν ολα τα αλλα με εδιωξαν και απο την πρακτικη επειδη δεν πατησα το ποδι μου 2 μερες εκει...τους λεω πως θα ειμαι συνεπης απο δω και στο εξης αλλα ηταν ανενδοτοι και τωρα ψαχνω να βρω αλλου να κανω πρακτικη. Ουφ... Πήγαινε στο θέμα: Η σχεση μου με τη γυμναστικη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 03:04 @Διάφορα
ποια ειναι αυτα τα διαφορα που σε ενοχλουν στο γυμναστηριο;
Πήγαινε στο θέμα: Η σχεση μου με τη γυμναστικη
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 04:24 @Διάφορα
Θα σας μιλησω για τη σχεση μου με τη γυμναστικη αντιπροσωποι. Δεν ειμαι φαν της γυμναστικης καταρχην. Αυτο ας γινει σαφες. Φετος ειπα οτι θα κανω γυμναστικη κανονικα και τακτικα. Πηγα γραφτηκα για ενα χρονο. Εδωσα 200 ευρω. Στην αρχη πηγαινα συχνα. Μετα μια στο τοσο. Μετα σχεδον καθολου και μετα καθολου. Μετα απο μηνες το επιασα ξανα. Ειπα στη γυμναστρια να μου φτιαξει ενα προγραμμα. Της ειπα οτι θελω να γυμνασω κυριως ποδια και κοιλια αλλα αυτη μου ειπε οτι καλο θα ειναι να γυμνασω ολα τα μερη του σωματος. Τεσπα, εκανα το προγραμμα αυτο αλλα το βαρεθηκα. Ειναι πολυ βαρετα τα οργανα. Στην αρχη εκανα 10 λεπτα ελλειπτικο και ολα τα οργανα. Πολυ βαρετο. Δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσω να φυγω. Σημερα αποφασισα να κανω 20 λεπτα. Μετα πηγα να κανω τα οργανα αλλα δεν αντεξα και αποφασισα να μην τα κανω ολα. Πηγα σε ενα κυριο γυμναστη και τον λεω οτι και καλα επειδη δεν εχω πολυ χρονο θελω να κανω μονο ποδια και κοιλιακους και αυτος με λεει ενταξει. Ετσι θα κανω 20 λεπτα ελλειπτικο ποδια και κοιλιακους. Σιγα μην τρωω τοση ωρα στο γυμναστηριο. Ειναι και το αλλο ομως. Η διαδικασια. Να πας μεχρι εκει, να αλλαξεις στο αποδυτηριο, μετα να κανεις ντουζ, αν πας σαουνα κανεις ντουζ και πριν και μετα, να ντυθεις, να παρεις τα πραγματα σου κτλ κτλ. Βαριεμαι πολυ. Σημερα εκανα σαουνα. Φαση εχει αλλα και αυτο μου τρωει χρονο. Να γδυθω, να βαλω μαγιο και παντοφλες, ντουζ, μετα παλι να ντυθω...Αποφασισα λοιπον να μην ξαναπαω σαουνα και να μην πηγαινω καν στα αποδυτηρια. Θα κανω ελλειπτικο 20 λεπτα, μετα ασκησεις για ποδια και κοιλιακους και τελος. 12 λεπτα να παω γυμναστηριο, 12 να γυρισω, 24. 20 λεπτα ελλειπτικο 44. Και αλλα 16 λεπτα τα οργανα 1 ωρα. Σιγα μην κατσω παραπανω. Πως σας φαινεται η αποφαση μου; Ποια η δικη σας σχεση με τη γυμναστικη; ΥΓ.Θα προτιμουσα να κανω γυμναστικη στο σπιτι παντως. Να εχω ενα καλο ελλειπτικο και να κανω μερικες ασκησεις οπως κοιλιακους στο σπιτι. Βαριεμαι το γυμναστηριο. Πήγαινε στο θέμα: Η σχεση μου με τη γυμναστικη |