Μήνυμα στις 23/4/2013 στις 18:32 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδια Εχω γνωρισει τελευτεα μια κοπελα που μου αρεσει παρα πολυ ..... και αποτι εχω καταλαβει θελει και αυτη .... τωρα αυτο που θελω απο εσας ειναι μια εξερετικα καλη και ξεχοριστη προταση για να της πω να γινει η κοπελα μου ..... κατα προτιμισει θα ηθελα να της το πω σε ενα κλαμπακι γιατι γουστερω ετσι και την μουσικη .. Δωστε ξεχωριστες ιδεες παιδια . σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων .. φιλικα <3 Πήγαινε στο θέμα: Προταση για κοπελα ...
Μήνυμα στις 13/4/2013 στις 11:39 @Sex
Οχι φιλε μην ανησειχείς οι περισσοτεροι απο εμας νομιζω πως εχουμε ας πουμε και εγω έχω λεγονται παπουλες αν το λεω σωστα ψαξε και μονος σου .. φιλικα Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 13/4/2013 στις 11:37 @Sex
Καλησπέρα Παιδιά ειμαι 16 χρονων και Τωρα τελευτεα ειναι μια κοπελα που την γουσταρω παρα πολυ .. Και απο οτι φενετε και αυτη .... Θέλω να ακούσω πρωτότυπες προτάσεις για να της πω να γινει η κοπελα μου . Οχι πολλα πολλα λογια λιγα και καλά σας ευχαριστω εκ των προτέρων . φιλικα .. Πήγαινε στο θέμα: Σχέση
Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 00:38 @Sex
Καλησπερα παιδιά . Ειμαι νεος κανετε πολυ καλυ δουλια σε αυτον τον τομεα . ειμαι σχεδον 17 με 16 cm πιστευω οτι ειναι ενα ικανοποιητικο μεγεθος . Εχω διαβασει και αλλα παρομια θεματα αλλα δεν ειναι ξεκαθαρα .. Θελω να τελειώσω μεσα της .. θελω παρα πολυ δεν ξερω . ειναι αλλη φαση Παιζουν ρολο οι γονιμες μερες μας ?? Θελω μια σταθερη και ξεκαθαρη απαντιση σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων . φιλικα Trolosapiens Πήγαινε στο θέμα: Sex χωρις προφιλακτικο ... |