Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 11:33 @Sex
Κι εγώ έχω παίξει το πουλί μου με φίλο μου, βασικά κολλητό..! Αλλά το κακώ είναι ότι ήταν 3ή λυκείου κι εγώ 3ή γυμνασίου..! Κι θα σας πω κάτι, δεν είμαι gay απλώς σας το λέω εγώ του έπαιξα για λίγο τον δικό του κι εκείνος τον δικό μου..! Δεν είμαι gay το λέω απο τώρα..!
Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 11:24 @Sex
1ον βγάλε απο το κεφάλι σου (το πάνω ;) ) την εγχείρηση..! 2ον μην πάρεις χάπια κρατάνε προσωρινά..! Δεν ξέρω τι άλλο να σου πώ..! Τράβα τον..! ;) αυτά είναι τυχερά..! Μπορεί να τον έχεις 20cm μπορεί κι 9cm..! Πήγαινε στο θέμα: Τι θα κάνω για να μεγαλώσω το πέος μου?
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 11:19 @Sex
Εγώ αναλόγως..! Κάθε μέρα... 3-4 φορές Με το χέρι..! (Ελεος..!) Κι στο δωμάτιο μου που κλειδώνει η πόρτα..! ;) Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος (τι άλλο)
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 11:13 @Sex
Όντως μην αγχώνεσε δεν υπάρχει πρόβλημα εγω είμαι 14 κι την έχω 17cm..! Τυχερά είναι αυτά..! Το θέμα είναι να έχεις απο εκεί κι πέρα για να ευχαριστιθείς πρέπει να έχεις δεν παίζει μεγάλο ρόλο το μέγεθος..!
Πήγαινε στο θέμα: Για την ηλικία μου την έχω μικρή?
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 11:06 @Sex
Εγώ έχω πάει σε γυναίκα γιατρό κι μου τον έπιασε..! Δεν ήταν τίποτα, απλά εκείνη την στιγμή λίγο ντράπικα αλλά το ξέχασα κατευθείαν γιατί ήταν κι λίγο πιο εμφανήσημη..! Αλλά κι πάλι δεν ήταν κάτι σπουδαίο... Λίγο γαργαλύθηκα όταν μου εξέτασε τις "μπάλες" κι μου ήρθε μια κ@υλ@ (sorry για την έκφραση ;) ) όταν μου την έπιανε για 30 δευτερόλεπτα..! Επίσης μια τέτοια διαδικασία υπάρχει στο στρατό όταν πας φαντάρος, κι το χειρότερο είναι να πέσεις σε γυναίκα..! Με τους γονείς μου έχω ένα θέμα ότι δεν θέλω να μου την δουν, δεν ξέρω γιατί..! Με τους φίλους μου χαλαρά..! Τους τον έχω δει κι μου τον έχουν δεί..! Μια μέρα είχαμε κάτσει ολοι μαζί γυμνοί..! Με κοπέλα μου εννοείτε ότι δεν ντρέπομαι..! Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στον γιατρο |