Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 22:58 @Sex
τ ειναι αυτα τα primolut nor ? Πήγαινε στο θέμα: 20 μερες καθηστεριση.
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 22:04 @Sex
μπα παντα γινεται με προφυλακτικο, προσεχουμε. εχω 3-4 κιλα παραπανω και μπηκαν πολυ αποτομα το καλοκαιρι τοτε που αρχισα να εχω εντονη καθηστεριση, δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο. αυτο που ανεφερα ποιο πανω γνωριζεις αν ισχυει? Πήγαινε στο θέμα: 20 μερες καθηστεριση.
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 21:18 @Sex
Γενικα δεν εχω σταθερο κυκλο, παντα καθηστερει. Προσεχουμε παρα πολυ και και αποκλειω να εγινε καμια στραβη, παρολ'αυτα το εχω στο μυαλο μου κ με αγχωνει τοσο που ουτε το τεστ δεν μπορεσα να κανω.Παντως δεν πιστευω να φταιει το αγχος που δεν μ ερχετε γιατι μεχρι τις 15 μερες καθηστερισης ημουν ανετη, δεν το σκευτομουν καν.. αλλα τωρα φτανουν 20. :/ Εχω παρατηρισει επισης οτι η περιοδος μου καθηστερει πολυ ανα δυο μηνες, πχ τον ιανουαριο μου αργισε 14 μερες, ενω τον φαβρουαριο μονο 2, και τωρα τον μαρτιο σχεδον 20 και δεν μ ηρθε ακομη, καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι συπτωμα καποιας κυστης γιατι λεει η περιοδος ερχετε εναλαξ (απο καθε οωθηκη) αρα την μια μπορει να σου ερχετε κανονικα και την αλλη επιδη εχεις κυστη στην συγκεκριμενη οωθηκη να αργει, βασικα μου φανηκε περιεργο αυτο.. ισχυει? Πήγαινε στο θέμα: 20 μερες καθηστεριση. |