Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 18:54 @Sex
Σηγνομη για το Double post Αλλα οσοι γνορηζετε πειτε μην το αγνοητε ειναι σοβαρο ! Ευχαρηστο! Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα στο στυθος!
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 18:22 @Sex
για τον ογκο το εχω σκευτη αλλα δεν της τοχω πει! για πες μου τη ειναι το λιπομα :/ Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα στο στυθος!
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:59 @Sex
βασικα φιλε μου νομιζω οτι η κοπελα σου εχει κολιμα γιατι η μπορει να εχεις ωραιο κολο η γιατι μπορει να εχει καπιο προβλιμα ( συγνομη δεν θελω να προσβαλω κανεναν! ) Απλα αν θες ακου μια φιληκι αποψη! Εγω δεν θα την αφινα και θα της εβαζα και καποια μετρα! οστε να μην το σκευτετε να το κανει εστω μαζι μ με αλλον ας κανει οτι θελει! Πήγαινε στο θέμα: δακτυλακι..απο γκομενα
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:53 @Sex
Προσοπικα για εμενα αυτο ειναι εσχρο! Καλα εκανες και δεν την αφησες! Προσοπικη μου αποψη! θα σου σηνηστουσα να μην το κανει γιατι μετα αλλαζει ο ανθροπως :) ιουυυυυυυυ Πήγαινε στο θέμα: δακτυλακι..απο γκομενα
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 17:41 @Sex
Παιδια η κοπελα μ εχει ενα προβλιμα στο στυθος της και δεν ξερουμε ενα ειναι κατι σοβαρο! θα επισκευτη γιατρο αλλα μεχρη να γινει αυτο εχουμε απορια! Λοιπον εχει το εξης! Το ενα της Βιζή ειναι καπος πριζμενω και και πιο μεγαλο απο το αλλο! δηλαδη πιο φουσκοτο απο το αλλο! Και καθε φορα που κσαπλονη στο κρεβατη για να κοιμηθη ποναει! Το σηγκεκριμενω της βιζη! Μηπως γνορηζετε τπτ! ?!??! Πήγαινε στο θέμα: Προβλιμα στο στυθος! |