Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 22:14 @Sex
τι να σου πω...μπορει και να ισχυει...καλυτερα θα ηταν να ρωτησεις εναν γιατρο...λογικα θα σου δωσει τα primolut nor να τα παιρνεις 5 μερες για να σου ερθει περιοδος...!
Πήγαινε στο θέμα: 20 μερες καθηστεριση.
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 21:44 @Sex
αγαπητη φιλη θα σε συμβουλευα να κανεις ενα τεστ εγκυμοσυνης...ειδικα αν ειχατε ερθει σε επαφη χωρις προφυλακτικο...η καθυστερηση μπορει να οφειλεται σε πολυκυστικες ωοθηκες..εγω υποφερω απο αυτες απο το λυκειο...ειδικα αν εχεις καποια κιλακια παραπανω τοτε μαλλον εχεις κυστες...και εγω εχω καθυστερηση γυρω στις 11-12 μερες...εκανα τεστ,βγηκε αρνητικο και αν δεν ερθει μεχρι την αλλη βδομαδα θα επισκεφθω τη γυναικολογο μου!...αμα σου βγει αρνητικο το τεστ επισκεψου εναν γυναικολογο για να δεις τι τρεχει...καμια ανωμαλια θα ειναι...επισης το λεμονι καθυστερει πολυ την περιοδο(αλλα δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα)..παντως μην αγχωνεσαι...εγω πιστευω οτι ειναι καποια ανωμαλια με την περιοδο σου!
Πήγαινε στο θέμα: 20 μερες καθηστεριση.
Μήνυμα στις 2/4/2013 στις 21:31 @Sex
ειμαι 20 χρονων...τελικα πηγα σημερα στο νοσοκομειο Αλεξανδρα και εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης γιατι νομιζα οτι βιαστηκα τις πρωτες δυο φορες και το εκανα γρηγορα αλλα και παλι αρνητικο βγηκε...με 11-12 μερες καθυστερηση που εχω δεν παιζει να βγηκε λαθος το αποτελεσμα...οποτε την περιπτωση εγκυμοσυνης την αποκλειω...προσφατα πριν περιπου 2 μηνες(μπορει και λιγο λιγοτερο)εκοψα τα αντισυλληπτικα...επαιρνα gynofen για κανα 6μηνο-7μηνο...ειχα πολυκυστικες ωοθηκες και γενικα και πριν δεν ειχα σταθερο κυκλο...και τωρα σκεφτομαι μηπως αρχιζει παλι ο κυκλος μου να γινεται οπως πριν...εν τω μεταξυ παρατηρησα κατι που μου συνεβη πρωτη φορα...αρκετες μερες μετα,οταν ειχα καθαρισει απο περιοδο ειχα κατι καφε υγρα για κανα 2-3 μερες...αυριο θα μου στειλει η μαμα μου το βιβλιαριο για να παω στο γιατρο...θα περιμενω σιγουρα μεχρι την αλλη βδομαδα και αν δεν ερθει περιοδος μεχρι τοτε,τοτε θα παω...!
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση 11 μερες
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 23:20 @Sex
ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...αυτο με την αποβολη του αγχους δυστυχως δεν γινεται...θα το εχω μεχρι να ερθει..ετσι αντιδρω τουλαχιστον εγω...διαβαζω σε αλλα φορουμ σχετικα θεματα οπου λεει μια κοπελα(εκανα 2 τεστ και βγηκαν αρνητικα και εκανα μετα χοριακη και ημουνα εγγυος)..και γενικα αλλοι λενε οτι τα τεστ ειναι αξιοπιστα και αλλοι λενε οτι ειναι αναξιοπιστα...τι να πεις...μπερδεμα
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση 11 μερες
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 22:56 @Sex
καλησπερα παιδια...θελω βοηθεια...εχω καθυστερηση...σημερα ειναι η 11η μερα...εχω τρελαθει...εκανα 2 τεστ εγκυμοσυνης...το ενα το εκανα τη 2η μερα και το αλλο την 5η μερα της καθυστερησης...αρνητικα και τα 2 αλλα η περιοδος μου δεν λεει να ρθει...αρχιζω και ανησυχω...ειχα πολυκυστικες ωοθηκες αλλα τωρα δεν παιζει με τιποτα να εχω γιατι ουτε ενα μηνα δεν εχω που εκανα υπερηχο και τα αντισυλληπτικα τα σταματησα πριν περιπου 2 μηνες...θα τρελαθωωωω...τι μπορει να συμβαινει?εχω πονους περιοδου μερικες φορες...αλλα τιποτα......
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση 11 μερες |