Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 02:25 @Sex
Χαιρετώ όλα τα παιδιά! Υποβλήθηκα και γω σε περιτομή πριν 3 μέρες και πάνω στην αναζήτηση για τον "καημό" μου στο ίντερνετ έπεσα εδώ όπου βρήκα και την πιο σοβαρή συζήτηση. Καταθέτοντας λοιπόν τη δική μου εμπειρία, να πω ότι το πρώτο ποστ του φίλου Moan ήταν κατατοπιστικότατο και ρεαλιστικό. Σε γενικές γραμμές έτσι είναι τα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι την 3η μέρα που βρίσκομαι εγώ. Για όσους σκέφτονται να κάνουν περιτομή να πω και γω πως η διαδικασία της επέμβασης δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά τον πόνο. Έκανα ολική περιτομή με μερική αναισθησία και όλα κύλησαν όπως αναφέρθηκε στο πρώτο ποστ. Στην περίπτωση μου, ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση 2 φορές την ημέρα και άλλο ένα χαπάκι για το πρήξιμο 1χ3 την ημέρα. Αυτά για 4 μέρες. Όσον αφορά τις πλύσεις μου είπε να μην χρησιμοποιήσω ούτε μπεταντίν ούτε χαμομήλι, παρά μόνο νεράκι. Για το λόγο αυτό, σχεδόν 2 φορές την ημέρα πλέον, όταν αλλάζω γάζα, το ξεπλένω με φυσικό ορό που πήρα από το φαρμακείο ή με εμφιαλωμένο νερό(Αυτά τα 2 είναι δικές μου πατέντες). Δύο κολπάκια που έχω εφεύρει για να κάνω τη ζωή μου λίγο πιο εύκολη είναι πρώτον ότι όταν πηγαίνω στο μπάνιο για το "ψιλό", σε όρθια στάση, βάζω αρκετό διπλωμένο χαρτί υγείας αμέσως κάτω από την ουρήθρα ώστε να μην βρέχεται η γάζα. Το δεύτερο είναι ότι μετά από τις πλύσεις, δεν βάζω γάζα άμεσα, αλλά παραμένω για λίγα λεπτά γυμνός ώστε να στεγνώσει εντελώς η περιοχή και να μην κολλάει στη γάζα. Επίσης με αυτόν τον τρόπο "ψήνεται" και πιο γρήγορα οι πληγές, μιλώντας και από παρόμοια εμπειρία λόγω ρήξης χαλινού πιο παλιά. Να σημειώσω βέβαια ότι έχω την πολυτέλεια να είμαι μόνος στο σπίτι, δεν είμαι κανένας επιδειξίας... :-) Τέλος, έχω και γω κάποιες ερωτησούλες, όπως πότε υποχωρεί το πρήξιμο που είναι ακόμα έκδηλο παρά τα χαπάκια και άν και οι υπόλοιποι φίλοι είχαν τις πρώτες μέρες μελανίτσες πάνω στην βαλάνο και ασυνήθιστους χρωματισμούς σε σχέση με το ροδαλό που είχαμε συνηθίσει! Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους- |