Μήνυμα στις 30/10/2013 στις 18:10 @Sex
δεν ξερω απλα με ειπε οτι πρεπει να παω για να ελεξουμε αν υπαρχει καποιο προβλημα στην περιοχη.
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικολογος...
Μήνυμα στις 26/10/2013 στις 13:05 @Sex
Για να μπω κατευθειαν στο θεμα...η μητερα μου ειπε οτι πρεπει να παω σε γυναικολογο αλλα εγω ντρεπομαι και φοβαμαι.Να πω οτι θα ειναι η πρωτη φορα και σαν πρωτη φορα τι θα κανει,θα με εξετασει και τετοια;;Πειτε τι να κανω... :S
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικολογος...
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 14:44 @Sex
Βασικα αρχισα να το σκεφτομαι απο ενα βραδυ που ηρθε να κοιμηθει μια φιλη μ στο σπιτι μου(εχει συμβει αρκετες φορες στο παρελθον).Εκει που μιλουσαμε περι ανεμων κ' ηδατων αρχισα να σκεφτομαι λεσβιακες καταστασεις.Για αυτο και απο τοτε με προβληματιζει
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη
Μήνυμα στις 7/9/2013 στις 14:42 @Sex
εγω το ειπα επειδη ειμαι κοριτσι κ δεν ξερω νιωθω καπως...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 3/9/2013 στις 14:54 @Sex
Καλησπερα σε ολη την παρεα του φτου! Οπως λεει και ο τιτλος δεν ξερω τι να κανω...καθως μου αρεσει να "παιζω" με τον εαυτο μου,υπερβολικα πολυ θα ελεγα και τωρα τελευταια σκεφτομαι μηπως το παρακανω.Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας... (σιγουρα 2 φορες την μερα(!!!)...) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω...
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 19:26 @Sex
Καλησπερα σε ολη την παρεα του φτου! Να μπω κατευθειαν στο θεμα...λοιπον εδω κ καιρο με απασχολει το ερωτημα αν ειμαι bi ή οχι.Μπορει να φταιει κ οτι δεν εχω κανει κτ με αγορι μεχρι τωρα αλλα με ανυσηχει πολυ.Σας παρακαλω πειτε γνωμες... Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμενη
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σ φιλε μ εγω κοιταω πρωτα τον χαρακτηρα δλδ να ειναι καλο παιδι,ευγενικο κτλ.Τωρα οσο αναφορα εμφανιση ποιο πολυ το προσωπο αλλα και τα κιλα καθως αμα ειναι χοντρος λιγο δυσκολα τα πραγματα. Λυσε μ κ εσυ μια απορεια εσεις τι κοιτατε σε ενα κοριτσι; Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 21:54 @Sex
Λοιπον μιλησαμε και δεν τρεχει κατι καναμε περετερω συζητηση επι του θεματος και ολα οκ!!!Ευχαριστω παιδια!!!! Α και M1k3y δεν ειναι οτι δεν ειμαι προχω για το παρακατω : "Αν είσαι λίγο πιο προχώ, μπορείς ακόμη και να της προτείνεις να αυνανιστείτε μαζί, έτσι στο φιλικό." αλλα δεν το βρισκω λογικο..... με φιλους οκ αλλα με συγγενης και μαλιστα κοπελα :ο..... Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογίκο....?
Μήνυμα στις 30/3/2013 στις 12:23 @Sex
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Αν ξανα πεσει αυτο το θεμα στην συζητηση τι να κανω?τι να πω? ....γιατι σιγουρα θα παει προς τα εκει το θεμα... Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογίκο....? |