Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 21:01 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε μου δεν υπάρχει * Γελοίο στο λεξιλόγιο του ερωτά. μακαρι ολλοι μας να είχαμε τα κότσια να τολμήσουμε και να κυνηγήσουμε κατι πριν το χάσουμε οριστικά ! Εγω θα σου πρωτινά το εξήςασα Βαλε ενα Φιλο σου να κανει το Ντελιβερα που να μην τον ξέρει . Να τις χτυπήσει το κουδούνι να ζητήσει την Lady ταδε . και να πει έχω ένα πακέτο για εσάς . στα λουλούδια μια κάρτα που να γραφεί I Hunt my dream and you are inside! απο κη και ύστερα οταν τα δωσει ο φιλος σου εσυ παρτην τηλεφονο και πεστεις θα μου δωσεις μια ευκερια να σε δω σήμερα! Αν ειναι απροειδοποίητο πιστεύω θα τσιμπήσει. Απλα φιλε αποδηξετης οτι την βλέπεις ξεχωριστά μην βγάλεις τα απωθημένα και την κάνεις... Πήγαινε στο θέμα: Πως θα σας ξανακερδιζε?
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 20:51 @Flame
Εγω Μάγκες μου κάνω Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με γεύση RedBull οικονομικό δεν το λέω . Αλλα μου σταμάτησε το κάψιμο στο Στήθος ! Και ολα άρχισαν πριν 5 χρονιά . κάθε φορά που το σκεφτόμουνα έλεγα και 1 και 2 χρονιά να καπνίζω ! Ώσπου άρχισαν τα σφυρομετρικα να σφυρίζανε και φρίκαρα! Ενα σετακι το βρίσκεις με 25 ευρο και αμπούλες νικοτίνης 5 ευρο. Τωρα δεν ξερω αν ειναι που μας ψεκάζουν η ανήκω στους πιθήκους που τους ρίχνεις κατι καινούργιο στην αγορα και τρέχουν να το δοκιμάσουν και νομίζουν πως τους αρέσει εγω παντός το προτιμώ και το συστήνω ανεπιφύλαχτα Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρα
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 20:40 @Θ. Κλημεντίνη
Ασχέτως το τη Φυλο είστε ! Θα Απαντήσω με ενα Ρητό Που έλεγε ο Πατερας μου. Προχωράς σε ενα Δρόμο και πατάς Σκ΄΄α Μέτα από ένα διάστημα θα ξαναπατήσεις ? Επιλογη σου. Τα πισωγυρίσματα είναι παντα για να καλύψουμε δικα μας απωθημένα ! Σπανία κάθεται κάτι Unique αν εξερεσουμε τα ΝεοΚουλτουριαρικα προμο του HolyWood Πήγαινε στο θέμα: Επανασυνδεση με πρωην
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 20:28 @Κλάψιμο
Φίλε μου πρωτινό να πας .. Σίγουρα τιποτα δεν ειναι δεδομένο ως αύριο!Σκεψου να μην πας αύριο να πάρεις τσάμπα απουσίες και να πας δεύτερα και να σου κανει αυτο που ειπες!! Διπλή χασουρα! Στο κάτω κάτω πετα μια δικεολογια οτι περίμενες τηλ απο τον πατέρα σου για το φροντιστήριο τάδε έφη και ίσως την σκαπουλαρης !
Πήγαινε στο θέμα: αποβολη
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 20:24 @Sex
Σίγουρα είναι κατι Προχο Για τα δικά μου δεδομένα!! Βεβαία εσυ μπορεί να μην κοιτας αυτός πως ξέρεις ότι δεν κιτα! ι δεν το κάνει για κάποιον απώτερο σκοπό ? στο να κερδίσει κάτι ρε αδερφέ !! Εξερεύνηση σώματος κτλπ Φυλαχτείτε Δερβενακες Καραδοκούν ! Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο |