Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 18:13 @Flame
Πήγαινε στο θέμα: τσιγαρα
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 17:55 @Μηχανήματα
Κοίτα,το καλύτερο που έχεις να κάνεις κάποιες φορές,είναι να τσεκάρεις όλο σου το σύστημα.Κι όταν λέω όλο,εννοώ από εκεί που αρχίζει το καλώδιο του ίντερνετ μέχρι το pc σου!!Αυτό,θα σου αποτρέψει (εν μέρει) και μελλοντικά προβλήματα..Για να τα πάρουμε από την αρχή: Ο χρόνος φόρτωσης του browser σου,πιθανότατα είναι τεράστιος,είτε από χάλια σύνδεση (οπότε επικοινωνείς με την εταιρία),είτε από το γεμάτο με ιούς pc.Αν έχεις κάποιον πιο έμπειρο στην οικογένεια,πες του να του κάνει ένα check up: Κοινώς,scan με το antivirus,ανασυγκρότηση,αλλαγή κωδικών στο fb και σε κάθε σου site κοινωνικής δικτύωσης και μια επανεκκίνηση στο router.Στην τελική,ένας τεχνικός δε θα σου πάρει πάνω από 50 ευρώ για να τον κάνει καινούριο... Τώρα,όλα τα υπόλοιπα,μπορεί να οφείλονται απλά στα κολλήματα του fb.Τόσο απλά.Τα παθαίνω κι εγώ,τα παθαίνεις κι εσύ,τα παθαίνουμε όλοι.Η,ακόμα χειρότερα,να φταις εσύ.Εννοώντας:Δεν ανοίγουμε οτιδήποτε μας στέλνει ο οποιοσδήποτε σε μήνυμα!!!Τόσο απλά. Πήγαινε στο θέμα: προβλημα facebook
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 17:44 @Διασκέδαση
Πειράζει που απλά δε θέλω να πιστέψω πολλά από αυτά που γράφονται;;Όχι μόνο εδώ,αλλά και γενικά.Ίσως και να έχω μεγαλώσει πολύ και να μην καταλαβαίνω πλέον τη σημερινή νεολαία (25 χρονών παλιόγερος).. Δε με ενοχλούν τα θέλω σου.Με ενοχλεί η λογική σου.Η οποία,με βάση επιστημονικά και νομικά δεδομένα,δεν είναι αποδεκτή.Τι εννοώ: ΔΕ μπορεί να ζητάς κάτι το οποίο χρήζει καυστικών σχολίων και να έχεις την απαίτηση σεβασμού από τους άλλους.Απλά,δε μπορεί.Οπότε,οφείλεις να δεχτείς κάθε πικρόχολο και κακό (για τα δικά σου δεδομένα) σχόλιο,από τον καθένα. Το μόνο που μπορεί να σε σώσει,είναι η πολιτική του εδώ ""καταστήματος"".. ;) ;) Ιδιωτικό είναι το μαγαζί,ό,τι θε' το κάνει.. Εξάλλου,είμαστε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα,οπότε κανείς δε μπορεί να εμποδίσει τα γραφόμενά μας.. :) Μέχρι να βγει ο Μιχαλολιάκος δηλαδή.... :P :D Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια & Facebook βοηθεια! |