Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 20:38 @Sex
γεια.ειμαι 20 χρονων και απειρος κοινως παρθενος.δεν ετυχε να κανω σχεση με κοπελα.μετα απο ψαξιμο βρηκα ενα call girl.θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει κανει κατι παρομοιο δλδ εχασε την....παρθενια του με call girl να ρωτησω καποια πραγματα.να πω οτι ειμαι απειρος η οχι.λογικα θα το καταλαβει.θα με καθοδηγησει αυτη κατα την διαρκεις της ψραξης. Σημείωση moderator: Το ftou.gr δεν επιτρέπει συζητήσεις για σεξ επί πληρωμή. Πήγαινε στο θέμα: απειρος με call girl
Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 02:26 @Sex
xaxolis δεν σε βρισκω ποτε μεσα στο σκαιπ.δεν μπαινεις καθολου?
Πήγαινε στο θέμα: ασσυμετρια πετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 13/4/2013 στις 15:56 @Sex
xaxolis,αν σου ειναι ευκολο και εχεις skype κανε με στο dexboy21 θελω να σε ρωτησω κατι που δεν το μπορω εδω main. σε ευχαριστω.
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 23:31 @Sex
ναιρε φιλε ξερεις τι εμενα ειναι αρκετη η διαφορα και φαινεται εντονα δεν ειναι κατι χιλιοστα αμα ηταν πολυ λιγο ποσος θα με ενδιεφερε.αλλα ειναι πολυ.και με ενοχλει αισθητικα
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 19:49 @Sex
αισθητικο ειναι το θεμα.κανεις που να του εχει τυχει το ιδιο? Πήγαινε στο θέμα: ασσυμετρια πετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 19:10 @Sex
γεια σας.εκανα περιτομη περιπου 3 μηνες ολα καλα πηγαν.τωρα μολις παρατηρησα ασσυμετρια στα ραμματα.δλδ η δεξια πλευρα ειναι ''πιο κατω'' απο την αριστερη.,αν και ειχα καποια σημαδια.εχω πολα νευρα και το κυριοτερο απο ολα ο γιατρος που το εκανα ουτε που το εχει παρει χαμαπρι.επισης οταν δεν ειμαι σε στυση η βαλανος παρολου που εκανα περιτομη καλυπτεται στο μισο περιπου.το ειπα αυτο και μ λεει οτι θα φτιαξει.εχουν περασει 3 μηνες δεν θα επρεπε να ειχε αρχησει να φτιαχνει? τι θα κανω δεν ξερω και υποτιθεται οτι την εκανα σε γιατρο γνωστον και καλον στην πατρα που μενω.καμια προταση κανεις τι να κανω.
Πήγαινε στο θέμα: ασσυμετρια πετα απο περιτομη |