Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 23:26 @Sex
σχετικα με το θεμα κοριτσια.Υπαρχη ενα καυτο μωρο κατα την γνωμη μ.Της αρεσω μου αρεσει (ονομα Κατερινα).Ομως επειδη ειναι πανεξυπνη (βαθμος τριμηνου 20 παρα πεντε) την θεωρουν φυτο.Παλια τα ειχαμε για πλακα...και απο τοτε φανικε ποσο αγαπιομαστε.Εγω σκευτομαι αυριο κιολας να τις τα ζητησω.Οι φιλοι μ επειδη δεν εχουν κοπελες ετσι σιγουρα θα τους παστελωσω!!..Θα σας,γραψω περισσοτερα αυρο =) Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Επειγων!!!
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 23:10 @Sex
Κοιτα σημφωνω,απιλυτα μαζι σας και ευχαριστω,για την απαντηση.Θα κανω οτι μπορω.Επισης αυτο εχει ως επιπτωση σε μερικα γαματα,κοριτσια που την πευτω να δισταζουν.Αλλα θα τους δειξωΤο μονο π εχω,να κανω ειναι να βρω την αυτοπεπηθιση μου
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Επειγων!!!
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 21:47 @Sex
οταν,γινεται η εγχηριση εισαι ξυπνιος;;;
Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 20:54 @Sex
Γεια σας παιδια.....με λενε Χαρη και ειμαι 13 χρονων.Μερικοι φιλοι μου υσχηριζονται οτι ειμαι γκει γιατι δεν βλεπω,τσοντες και δεν με γουστααρει καμια.Στην πραγματικοτητα εγω και τσοντες βλεπω,μα και με γουσταρουν κοριτσια το ιδιο και εγω.Ομως ειμαι πολυ ντροπαλος και ντρεπομαι πολυ να μιλαω γιαυτα και αυτο εχει ως αποτελεσμα αυτο να εξαπλωνεται..μονο κ μονο γιατι δεν εχω αυτοπεπιθηση Σας παρακαλω αν ξερετε κατι βοηθηστεμε! =) Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Επειγων!!! |