Μήνυμα στις 6/4/2013 στις 19:13 @Sex
συμβουλες κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 21:47 @Sex
Παιδες πειτε σας παρακαλω εαν εχετε εναν τροπο να την ριξω μην μου λετε απλα οτι ειναι ριψοκινδυνο.Το ξερω οτι ειναι αλλα θελω να προσπαθησω.γι αυτο συμβουλες για να την ριξω.σας παρακαλω θερμα Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 14:40 @Sex
Πρωτον γιατι να μπει φυλακη εαν κανει σχεση με εναν μικροτερο της Δευτερον οι κοπελες της ηληκιας μου με ξενερωνουν γιατι τις θεωρω ανοριμες και πιστευω δεν σου προσφερουν και τιποτα στο κρεβατι σε σχεση με μια μεγαλυτερη στο κρεβατι(αμα σε βαλει κατω μια μεγαλυτερη θα τα δεις ολα) Τριτον εκτιμω τις νοθεσιες σας αλλα θα ηθελα να μου συστηνεται εναν τροπο να μπω στο παιχνιδι μαζι της οχι απλα να μου λετε οτι ειναι ριψοκινδυνο Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 17:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειμαι 15 και την εχω πεσμενη 17 και ορθια 18.αυτο διαφερει σε καθε ατομο υπαρχουν ατομα που τους μεγαλωνει πολυ οταν τους σηκωνεται και σε αλλους λιγοτερο.η διαφορα ειναι φυσιολογικηΠήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 16:57 @Sex
Για σας με λενε θανο ειμαι 15 χρονων και αρκετα ανεπτυγμενος για την ηληκια μου 1,90 υψος γεροδεμενο σωμα και αρκετο αρρενωπο προσωπο με γενια.Εδω και καιρο εχω βαλει στο ματι μια καθηγητρια που μου κανει ιδιαιτερα μια μαθηματικο.εχουμε μια καλη σχεση αλλα θελω να κανω κατι μαζι της.πως μπορω να το καταφερω?
Πήγαινε στο θέμα: γουσταρω την καθηγητρια μου |