Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 17:25 @Sex
Ειμαι 13 χρονων και γουσταρω ενα κοριτσι απο την ταξη μου.Καθε φορα ομως που παω να της μιλησω ειμαι ντροπαλος. 1)Δεν ξερω πως να της τα ζητησω και αμα μου πει ναι τι πρεπει να κανω να την φιλησω; 2) Πως μπορω να καταλαβω αμα με γουσταρει; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με κοριτσι
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 19:47 @Sex
Δηλαδη τη λες θες να βγαλεις εξω το π”””ο σου να τον δω και να βγαλω και εχω τον δικο μου.Τι του λες ;
Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 18:40 @Sex
Εγω ειμαι 13 χρονων και την εχω 13 cm σε στυση και 8 cm ψαλαρα.Ειναι καλα Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 21:22 @Διάφορα
Γεια σας Εχω μια ερωτηση και θελω να μου απαντησετε.Πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου ειχε κανει ενα παρτι.Σε αυτο το παρτυ βγηκαμε να κανουμε μια βολτα. Κατα τη διαρκεια της βολτας αυτος εβγαλε απο την τσαντατου ενα πακετο τσιγαρα.Πηραν 4 παιδια ενα τσιγαρο. Με ρωτησε αμα ηθελα αλλα αρνηθηκα( εκανα μια ρουφηξια απ´το δηκο του) Τι πρεπει να κανω αμα βρεθουμε μαζι. Να παρω ενα και ειμαι 13 χρονων κανει να καπνιζω απο τα 13 (και ο φιλος μου 13 ειναι) Περιμενω Απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα με φιλους
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 20:03 @Sex
Γεια σε όλα τα μέλη του φτου. Καταρχήν έγραψα αυτό το θέμα διότι έχω κάποιες απορίες. Είμαι 13 χρονών και το πέος μου είναι 13 σε στυση και 6 χαλαρα. Είναι φυσιολογικο ; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πέος |