Μήνυμα στις 25/8/2013 στις 13:45 @Sex
καλησπερα.. το αγορι μου με χτυπαει καμια φορα πολυ ελαφρια στο σεξ, ή μου τραβαει τα μαλλια.. εμενα αυτο δεν με πειραζει καθολου, ισα ισα μου αρεσει κι ολας, απλα μεσα απο μια ασχετη συζητηση μας υποννοειθηκε οτι θελει κι αυτος να τον βαραω λιγο. το θεμα ειναι: ΠΟΥ????
Πήγαινε στο θέμα: ξυλο στο σεξ
Μήνυμα στις 5/5/2013 στις 16:36 @Sex
εννοω να μη βγει εξω, απλα να συνεχιουμε λιγο αφου εχει χυσει Πήγαινε στο θέμα: φοβος εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 5/5/2013 στις 11:58 @Sex
Καλησπερα! 1. Μετα τη σεξουαλικη επαφη, το αγορι μου εβγαλε το προφυλακτικο και το ακουμπησε καπου. Εγω πηρα το προφυλακτικο για να το πεταξω με το ενα χερι και με το αλλο χερι κραταγα το εσωρουχο μου, για να το φορεσω. Καταλαθως ακουμπησα το προφυλακτικο στο εσωρουχο και πηγε λιγο σπερμα στην περιοχη του εσωρουχου στην οποια ακουμπαει ο αοιδος. Εγω δεν εδωσα σημασια και φορεσα το εσωρουχο. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσνης? 2. Αν εγω ειμαι απο πανω και ενω εχει χυσει το αγορι μου συνεχισουμε για σχεδον ενα λεπτο, υπαρχει κινδυνος να παει καπως το σπερμα στον κολπο και να μεινω εγκυος? ΑΥτα. Πήγαινε στο θέμα: φοβος εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 25/3/2013 στις 12:18 @Sex
ευχαριστω για τις απαντησεις... Δηλαδη ειναι απολυτα φυσιολογικο? Για να πω την αληθεια, δεν ηξερα καν για αυτον τον διαχωρισμο σε κλειτοριδικες και κολπικες γυναικες και δε νομιζω να ξερει ουτε το αγορι μου, αρα μαλλον θα πρεπει να του εξηγησω... Παντως μετα την απαντηση σου εψαξα λιγο για τις κλειτοριδικες και τις κολπικες γυναικες και απ ο,τι καταλαβα απο τα λιγα που διαβασα, οι πρωτες δεν εχουν και πολυ μεγαλη "περαση"...
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 18:14 @Sex
Καλησπερα! Ειμαι 14 και το προβλημα μου ειναι το εξης: ενω "φτιαχνομαι" με το τριψιμο της κλειτοριδας οπως και με το να ριχνω νερο με το τηλεφωνο του ντους στην κλειτοριδα μου, οταν βαζω δαχτυλο, ή οταν μου βαζει το αγορι μου, δεν ερεθιζομαι καθολου. (ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!) Και ρωταω... μηπως εχω καποιο προβλημα και πρεπει να απευθυνθω σε γυναικολογο? :/
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο |