Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 23:54 @Sex
φιλε μου δεν εχεις κανενα μα κανενα λογο να ντρεπεσε γιατι πρωτον δεν ειναι κατι περιεργο και δευτερων κανεις δεν νοιαζεται...παιρνεις τα προγυλακτικα πας στο ταμειο πληρωνεις εφυγες...αν ντρεπεσε τοσο πολυ ομως ζητα απο κανενα φιλο αδερφο η καποιον... αποδεκτη αν σε καληψα :-)
Πήγαινε στο θέμα: profulaktiko
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 12:58 @Sex
φιλε μου δεν εχεις κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα ειναι απολυτα φυσιολογικο να ερχεσε σε στυση μονο οταν ακουμπας το πεος σου...και στην τελικη δεν εισαι γιουρι γκελερ για να σου μεγαλωνει μονο με την σκεψη(αστειακι) αυτα απο εμενα αποδεκτη αν σε καλυψα :-)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση (νομιζω)
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 01:04 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Η γνώμη μου είναι να πας στο επαλ διοτι απο οτι ξερω τα θεματα που πεφτουν και γενικοτερα ολο το συστημα ειναι πιο ευκολο, απδεκτη αν σε καληψα :-)Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το λυκειο
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 20:37 @Διάφορα
απαντηστε μου ειναι αναγκη
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με καπνισμα
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:53 @Διάφορα
πριν ενα μηνα αρχισα ν καπνζω,καπνιζω υπερβολικα λιγο ,ουτε ενα τσιγαρο τν ημερα γιατι οταν καπνιζω το μισο το σβηνω, θα φαινεται πως καπνιζω σε εξετασεις(αιματος ,ουρων κ.α.??)???
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με καπνισμα
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 15:12 @Sex
κανενας αλλος δν θα απαντησει?
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες σχετια μ φυμωση πεους. Βοηθεια
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 00:01 @Sex
κανεις ρρ παιδια???
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες σχετια μ φυμωση πεους. Βοηθεια
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 23:24 @Sex
οπως λεει ο τιτλος εχω καποιες αποριες. 1ον ποτε ειναι η καταλληλη ηλικια για να κανω τν επεμβαση 2ον μπορω ν κανω σεξ χωρις ν εχω κανει επεμβαση 3ον ποναει η επεμβαση ,4ον μπορω ν τ αντιμετοπισω χωρις επεμβαση. απανηστε μ γρηγορα ειναι αναγκη
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες σχετια μ φυμωση πεους. Βοηθεια |