Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 12:54 @Flame
Μία παντρεύτηκα, μία αγαπώ, μια βλέπω κάθε μέρα στα ασχημα της και στα καλά της, μιας τα παιδια της μεγαλώνω. και ειναι η ίδια, όχι διαφορετικές. Η Αννούλα μου που είμαστε 21 χρόνια μαζί. Και όταν φύγει κάποιος από τους δυο μας από την ζωή ελπίζω και παρακαλώ να είμαι εγω ο πρώτος, αλλιώς θα τρελαθω. Η Αννούλα μου είναι ΚΥΡΙΑ και καθόλου πεταχτούλα, χωρίς πολλά πολλα λούσα και μοντερνισμους, με τις γκρίνιες της, τις παραξενιές της (όπως κάθε θυληκό στον πλανητη) αλλά είναι για μένα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λιμάνι που μου ταιριάζει απόλυτα. Στο κατω κατω και εγώ εχω και παραξενιές και όλα τα ....καλούδια :) Θεωρώ αυτούς που το παιζουν (ας μου επιτραπει η έκφραση παρακαλώ) γ@μηκουλες, ανθρώπους χωρίς επίπεδο, ανθρώπους που έχουν μεινει στην εφηβία για πάντα. Και δεν είναι μονον οι άντρες ετσι. Πήγαινε στο θέμα: ολες η γυναικες ειναι....................
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 12:08 @Μηχανήματα
Αντε βρεεεεεε..... :) με ενδιαφέρει και εμενα η απαντηση :) Πήγαινε στο θέμα: δορυφορικη τηλεοραση (nova)
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 11:54 @Μηχανήματα
Για βάλε το σε έναν άλλο υπολογιστή να δεις εκει το αναγνωρίζει? Προσοχη οχι s-vista! Όσο για τα 128gb σε στικάκι, υπάρχουν και είναι αλήθεια, το έχω ακούσει και αλλού. Απλά ειναι ξεκληδωμένες όλες του οι κυψέλες. Τα δικά μας που αγοραζουμε απο εδώ εχουν μία ή μερικές κυψέλες ανοιγμένες. Οι άλλες μενουν μπακαπ. Όταν σβήσεις τα δεδομένα σου από το στικακι (και με φορματ) δεν σβηνονται, κυψελη αλλάζει. Μόνον όταν κανει τον κυκλο του και φτασει σε κυψέλη γραμενη, τοτε μονον σβήνει δεδομένα. Γι' αυτόν τον λόγο μπορεις να κανεις ρεκοβερ και να βρεις παλια δεδομενα μετα από πολλα φορματ. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργούν και οι κάρτες για τις φωτογραφικές μηχανές. Εχω κάνει ρεκοβερ σε καρτα που ...χτυπησε και εχω παρει φωτογραφείες από πολλά χρόνια και φορμάτ πριν. Φωτογραφος είμαι και η καρτες για μένα είναι εργαλειο της δουλειάς μου. Κάποτε υπήρχε ένα προγραμματάκι (πριν απο 7-8 χρόνια) κινέζικο ή κατι τετοιο, που σου επέτρεπε να ανοιξεις της κυψέλες από το στικακι σου. Απαγορευτηκε όμως. Καποιοι συνεχίζουν και το έχουν και κανουν χρυσές δουλειες. Παντως ο κινδυνος να την ..πατησεις υπαρχει πάντα, είτε να τα παιξει γρήγορα το στικ είτε να αγορασεις μια μουτζα. Πήγαινε στο θέμα: Usb stick
Μήνυμα στις 20/3/2013 στις 11:37 @Μηχανήματα
Τελικά φίλε μου τι έκανες? Ρωτάω γιατι κατι τετοιο περασα και εγώ παλια, στα 3 πρωτα ψηφία έπεφτε η γραμμή. Το πρό-βλημα ήταν στην εταιρία, τους πήρα τηλέφωνο και την επόμενη μερα όλα καλά. Ήταν πρόβλημα της γραμμής και μάλιστα γενικό στην περιοχή μου. Πήγαινε στο θέμα: Σταθερο Τηλεφωνο |