Μήνυμα στις 3/5/2013 στις 00:04 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον..μιλαω με ενα παιδι 1,5 μηνα τωρα και τελος παντων μιλαμε απ φβ τ κανεισ καλα εσυ? τ νεα?..δεν λεμε και κατι τ ιδιαιετερο.θελω να βρω ενα θεμα να πιασουμε κουβεντα γτ θ 3ενερωσει το παιδι δεν θελει και πολυ!αα απο κοντα μιλαμε δλδ λεμε ενα γεια τ κανεισ εντομετα3υ οταν με χαιρεταει δεν με κοιταει στα ματια! τι να του πω?δεν ξερωω...
Πήγαινε στο θέμα: τι να του στειλω?
Μήνυμα στις 18/4/2013 στις 00:11 @Θ. Κλημεντίνη
Τελικα του μιλησα στ φβ μου μιλησε και κεινος 2 φορες αλλα δν ξερω δεν τον βλεπω και πλυ προθυμο δλδ μου λεει τι θα κανεις σμρ του λεω δεν εχω κανονισει κατι δν μου απαντησε του λεω χτες πες τπτ αλλο και μου λεει παω για υπνο γιατι κουραστηκα φιλακια πολλα καληνυχτα!δεν ξερω δεν μπορω να το ψυχολογησω αυτο το παιδι!τι μια μου μιλαει μια χαρα βαζει καρδιες και την αλλη μου μιλαει λες και βαριεται!
Πήγαινε στο θέμα: Μια κρυο μια ζεστη
Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 15:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια,εδω και 2 βδομαδες περιπου μιλαω με ενα παιδι απ'το φβ.Βασικα μου εχει μιλησει 2 φορες του εχω μιλησει και εγω μια φορα,οταν τον ειδα σε μια καφετερια με χαιρετησε,την επομενη μερα που ημασταν παλι στην ιδια καφετερια δεν μου μιλησε καθολου απλα κοιταζομασταν,μετα απ λιγες μερες που εστειλε στ φβ αλλα οταν μου εστειλε εκεινη τη στιγμη βγηκα και το ειδα μετα απο 1 ωρα,του εστειλα"συγνωμη τωρα το ειδα εσυ τι κανεις?" και δεν μου απαντησε.Προχθες τον ειδα παλι στην καφετερια αλλα τιποτα δεν μου μιλησε καθολου!Δεν ξερω τι να κανω.Νομιζω οτι εχει ξενερωσει λιγο!Εσεις τι λετε να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Μια κρυο μια ζεστη
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 21:51 @Κλάψιμο
Λοιπον παιδια μαρεσε ενα παιδι απ το σχολειο μου και του το εδει3α με καθε τροπο εκεινος το καταλαβε δεν ανταποκριθηκε αλλα αντιθετως το εχει πει σ ολους τους φιλους του και αυτοι γενικα με δουλευουν συνεχως εγω δεν τους εχω δωσει δικαιωματα και δεν ασχολουμαι καθολου.Οταν εννοω οτι με κοροιδευουν δλδ λενε να η γκομενα σου κτλ και εκεινος χαζογελαει.Πειτε μου τι να κανω για να το σταματησω μηπως να τους μιλησω δεν αντεχεται αυτο το πραγμα το να γινομαι εγω χαλια ψυχολογικα γι αυτους!
Πήγαινε στο θέμα: παιζουν με τα συναισθηματα τον αλλον |