Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 19:08 @Θ. Κλημεντίνη
κοριτσια θελω μια συμβουλη με λενε Νανα παω στα 16 χρονων και επειδη τα παω σκατα στο σχολειο μ οι γονεις μ δν μαφηνουν να βγω... χθες με αφησαν μετα απο μια βδομαδα χαρισματικα και ειπαν οτι θα το σκεφτουν για να μαφηνουν μονο σαββατο! αχ:( λοιπον χθες που λετε γνωρισα ενα τυπο;$ μ αρεσει πολυ(μου ζητησε τον αριθμο μ και φενεται οτι του αρεσω ειναι 23 χρονων) και θελω να ξαναβγουμε και να γινει κατι αλλα αν αυτο το κατι εξελιχθει σε σχεση (γιατι αυτος φενεται σοβαρο ατομο) θα φαω πακετο γτ θα θελει να βγουμε και δν θα μαφηνουν:( την γαμησα.... θελω να προχωρισω την ζωη μ και δν μπορω:( δωστε καμια συμβουληηηηη (εκτος να πεισω τους γονεις μ να με αφηνουν περισσοτερο αυτο δν παιζει ειναι αυστηροι) ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ! Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιααααααααα βοηθεια!
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 18:59 @Sex
δεν ξερω τι εχει πεχτει... ειμαι στρειτ αλλα με γουσταρει μια παλια φιλη απ τη θεσαλονικη.. μολις χωρισα με τ αγορι μ αρχισα να την βλεπω με αλλο ματι.. μα μολις παει να γινει κατι με ενα αγορι την γραφω παλι... δεν ξερω αν με ελκυει εχω χιλιομπερδεφτει... γνωμες?:/ Πήγαινε στο θέμα: κοριτσια βοηθεια.. |