Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 19:28 @Θ. Κλημεντίνη
Βρες τρόπο και μίλα της να γνωριστείτε. Το έχω πάθει και εγώ. Πήγαινε στο θέμα: Την έχω πατήσει!!!!!!!
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 08:59 @Sex
Ρε μάγκες φιλικά πάντα γιατί ο καθένας κάνει ότι θέλει. Ξεκοκαλίστε ρε βρείτε καμιά γκόμενα να σας κάνει τσιμπούκια και όταν χύσετε τα πίνει αυτή αυτο για μένα είναι φυσιολογικό.
Πήγαινε στο θέμα: Πίνοντας σπέρμα φίλων
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 08:50 @Sex
Φίλε panosdim δεν θα πω μαλακίες και εγώ τη παίζω και είμαι 17 παρόλο που έχω γκόμενα δεν είναι κακό σου έρχεται το κάνεις περνάς καλά οκ αλλά στο σχολείο και δεν θα ευχαριστηθείς θα γίνεις και ρόμπα στης γκόμενες θα φας αποβολή θα φανείς και ανώμαλος οπότε καλύτερα σπίτι σου να περάσεις και ωραία με ταινιούλα και όλα τα συναφή.
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στο σχολειο
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 08:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αδερφέ άμα είσαι τουλάχιστον κάτω από 14 15 έτσι γίνεται δεν εκσπερματώνεις κανονικά δηλαδή να γίνει πλημμύρα στο καράβι. Μέτα τα 14 15 εκσπερματώνεις κανονικά δηλαδή να χύσεις κανονικά μπόλικα δηλαδή όπως βλέπουμε στης ταινίες. Εγώ είμαι 17 στα 13-14 έτσι μου γινόταν και μένα μην χαλιέσαι η φύση ξέρει καλύτερα όλα ρολόι θα πάνε.Πήγαινε στο θέμα: Προβλήμα εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 08:47 @Sex
Φίλε πρώτα από όλα πρέπει να σε γουστάρει για να προχωρήσετε με πιάνεις φαντάζομαι. Μέτα έρχονται και όλα τα υπόλοιπα μόνα τους.
Πήγαινε στο θέμα: βοιθια
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 08:30 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδεία είμαι καινούργιος στο furoum. Λοιπόν έχω έναν Η/Υ deskopt και τον έχω συνδέσει με μια οθόνη τηλεόρασης. Το πρόβλημα ξεκινάει μόλις σβήσει η οθόνη η κλείσω τον υπολογιστή μερικές φορές όταν γίνουν αυτά η ανάλυση αλλάζει και από 1360x768 που είναι κατεβαίνει πιο χαμηλά και όταν πάω να τη φτιάξω εκεί που ήταν η υψηλότερη η 1360x768 είναι κάτι ανάλυσης τρελές 3000x2000 μόλις κάνω επανεκκίνηση τον Η/Υ επανέρχεται στα κανονικά. Αυτό γίνετε μερικές φορές όχι πάντα. Τη μπορεί να φταίει ευχαριστώ προκαταβολικά. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με την ανάλυση Η/Υ |