Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 20:08 @Sex
φιλε καταρχην το μεγεθος του πεους σου δε νομιζω να σας απασχολησει καν απο τωρα (!!!) αν δε τη θες τη κοπελα κ δεν ενδιαφερεσαι αποψη μου ειναι να την αφησεις ... κ για να απαντησω κ στο ερωτημα σου αν παει σε φαση..φασωνεστε! Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα με κοπελα
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 20:05 @Sex
φιλε μου αυτο ειναι που σου ειπε ο πιο πανω.. δε μπορεις να το καταλαβεις αλλιως απλα εκει που φιλιεστε πανε να βαλεις γλωσσα αν σε σταματησει που δε το πιστευω σταματας..αλλιως μπορεις να τη ρωτησεις αλλα θα σου λεγα να πας κατευθειαν :)
Πήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αμα θελει γλωσσοφιλο;
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 20:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:τι εννοεις φιλε μου βοηθα μας λιγο να καταλαβουμεΠήγαινε στο θέμα: πως θα καταλαβω αμα θελει γλωσσοφιλο;
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 17:09 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε μου πραγματικα πιστευω οτι αν της μιλας κ μετα κανει παλι τα ιδια πως πρεπει να πας παρακατω. κοπελα ειμαι κι εγω κ δε θα το εκανα αυτο ποτε στο αγορι μου αλλα κ αν μου το εκανε εκεινος οσο κ αν τον αγαπουσα (που τον λατρευω τον δικο μου) θα τον χωριζα μονο και μονο γιατι εχω κ λιγη αξιοπρεπεια.. Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 10:58 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε μου :)καταρχην να σου πω εγω την δικη μου αποψη σαν κοπελα δε θα το εκανα αυτο ποτε στο αγορι μου. Τωρα βεβαια ισως το κανει οπως ειπες για να ζηλεψεις ή ισως το κανει γιατι μπορει κ επειδη εσυ δε κανεις τιποτα για να τη σταματησεις. οπως κ να χει η γνωμη μου ειναι να της μιλησεις. Να της πεις οτι δε σε πειραζει να κανει παρεα με αγορια αλλα οχι και τοσο επιδεικτικά σαν να σε προκαλεί.. πες της να μπει στη θεση σου.. αν εσυ φλερτατες μπροστα της με αλλα κοριτσια..Πες της πως αν τα κανει για να ζηλεψεις δε χρειαζονται..κ πως νιωθεις ασχημα γενικα καντην να μπει σε σκεψεις γι αυτα που κανει.. καλα ξεμπερδεματα ;) Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\ |