Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 14:47 @Sex
μιας και την εκανα πριν κανενα διμηνο θα σου μιλησω απο προσωπικη εμπειρια,πηγαινε πρωτα σε ουρολογο-ανδρολογο για να αξιολογηση την κατασταση και να σου προτεινει λυσεις,αμα σου πει για περιτομη απλα για ενα μηνα δεν ακουμπας το πουλι σου και καθολου γυμναστικη για 3 εβδομαδες τουλαχιστον αυτα μου ειχε πει ο δικος μου ο γιατρος...βασικα θα δεις εσυ ο ιδιος ποτε θα νιωσεις ετοιμος για γυμναστικη και για σεξ,εγω προσωπικα πηγα γυμναστηριο μετα απο ενα μηνα.. και να εχεις στο νου σου οτι δεν ειναι κατι που επειγει επεμβασης και αμα θες την προγραματιζεις για αρχες καλοκαιριου οταν θα εχεις πιο ελαφρυ προγραμμα Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω ή να μην κάνω περιτομή;
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 02:55 @Sex
τι να σου πω αμα αντεχεις δευτερο χειρουργειο καντο ειναι η ιδια διαδικασια κοβει και ξαναραβει
Πήγαινε στο θέμα: ασσυμετρια πετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 18:58 @Sex
παρομοιο θεμα εχω και εγω αλλα δεν το θεωρω προβλημα. εμενα απο την αριστερη πλευρα εχει μερικα χιλιοστα περισσοτερο ιστο αλλα ενταξει πρεπει καποιος να παρει χαρακα και να μετρησει για να καταλαβει τη διαφορα και ποσως με ενδιαφερει κιολας οσον αφορα αυτο που λες με τη βαλανο που καλυπτεται και σε μενα το ιδιο συμβαινει και το θεωρω καλο γιατι δεν θα χαθει ευκολα η ευαισθησια ετσι θα ευχαριστιεσαι περισσοτερο το sex και μετα απο χρονια(πολλοι διαμαρτυρονται οτι χανοντας την αισθηση στη βαλανο δεν το απολαμβαναν) κοινως τζαμπα αγχωνεσαι και μη φοβασαι ειναι και αλλοι εκει εξω με στραβοραμμενα πουλια ειμαστε πολλοι welcome to the club υ.γ το μονο απαραδεκτο ειναι αυτο που σου ειπε ο γιατρος οτι θα στρωσει μεγαλο ψεμα!δηλαδη τι θα γινει θα μακρυνει η ποσθη ξαφνικα σε δουλεψε κανονικα και με το νομο Πήγαινε στο θέμα: ασσυμετρια πετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 02:14 @Sex
1)οσο νωριτερα τοσο καλυτερα μιας και ξεμπερδευεις και ησυχαζεις(για να χεοροτερεψει δεν προκειται) 2)εγω εκανα κανονικα και χωρις προφυλακτικο αλλα ειχα ολικη φιμωση τωρα αμα σε εσενα αποκαλυπτεται καπως η βαλανο καλυτερα μονο με προφυλακτικο 3)μπορει στο τελος να νιωσεις καποια ραμματα επειδη περναει η δραση του αναισθητικου αλλα ενταξει παλευεται,τις πρωτες μερες θα ενοχλουνε τα ραμματα ειδικα το βραδυ με τις στυσεις αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι,το μονο προβλημα ειναι με τη βαλανος που πρεπει να συνηθισει τον εξω κοσμο(φαρδιες φορμες και περπατημα σα χεσμενος και το λυνεις και αυτο το θεμα):) 4)αμα δεν ειναι πολυ ασχημα τα πραματα κανεις ασκησεις με κορτιζονουχα κρεμα αν θυμαμαι καλα,αλλα πρεπει να σε δει ουρολογος για να σου πει αμα μπορεις να γλιτωσεις την επεμβαση Πήγαινε στο θέμα: Αποριες σχετια μ φυμωση πεους. Βοηθεια
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 20:54 @Sex
μια επισκεψη σε ουρολογο και θα σου λυθει καθε απορια μην το φοβασαι καθολου και θα ηρεμησεις
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 20:48 @Sex
στην περιπτωση μου εγιναν ολα οπως επρεπε δλδ με εβαλε ορο η νοσοκομα με ξεντυσε(τσιτσιδος εντελως) μου εβαλε την ειδικη την ρομπα και με πηγε με καροτσακι παρακαλω μεχρι το χειρουργειο,εκει ξαπλωσα μου βαλανε το κλασσικο πρασινο πανι μπροστα να μην βλεπω και αρχισανε βασικα αμα ο γιατρος ειναι λιγακι πιο χαβαλες style και πιασει συζητηση και με τους αλλους που ειναι μεσα στο χειρουργειο περναει πιο ευκολα ο χρονος τωρα να σου πω πως το πουλι σου μετα θα ειναι στις ομορφιες του ψεματα θα ειναι,αρχικα με τρομαζανε τα ραμματα που ητανε και πολλα τα ατιμα και εμοιαζε σαν σκαντζοχοιρος μετα ηρθε και το πρηξιμο και εδεσε το γλυκο,αλλα μου το ειχε πει ο γιατρος μου οτι θα πρηστει ετσι ημουνα προτοιμασμενος απλα κανεις υπομονη οι μερες περνανε γρηγορα και να σκεφτεσαι οτι μετα απο κανενα μηνα θα εχεις πουλι του κουτιου που κακα τα ψεμματα δειχνει πολυ πιο γαματο και θα δεις βελτιωση και στη διαρκεια κοινως θα μπορεις να σφυρικοπεις ανελεεητα Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 08:24 @Sex
ωρε ποναν τα παλικαρια? μην ανησυχεις εγω εκλεισα ενα μιση μηνα και ακομα ποναω Πήγαινε στο θέμα: Πόνος ένα μήνα μετά από περιτομή
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 01:50 @Sex
την γαζα μην την τραβας αποτομα οταν την βγαζεις,πιστευω και σε εσενα κολλαει στην κατω πλευρα οπου βγαζει υγρο η πληγη εγω εβαζα οξυζενε στο σημειο που ειχε κολλησει η γαζα και ξεκολλουσε απο μονη της ετσι δε ματωνε το σημειο και επουλωθηκε πιο γρηγορα. τα ραμματα που δεν φαινονται οπως λες τα απορροφα ο οργανισμος ενω οι κομποι αλλοι ξεφτισανε και χαθηκανε σιγα σιγα γιατι απο την 2 μερα κιολας τα επλενα τα ραμματα με σαπουνακι για μωρα,αλλοι κομποι μεινανε πανω στην γαζα και μονο 2 δεν φυγανε ητανε σκληροι και μου τους εβγαλε ο γιατρος κατι που μπορουσα να το κανω και εγω αλλα ολιγον τι χεστης νομιζα οτι αμα τραβηξω τον κομπο δεν ξερω και γω τι θα γινοτανε "θα ανοιγε πληγη ή θα ετρεχε αιμα" φυσικα τιποτε απο ολα αυτα δεν συνεβει η απορροφηση εγινε σταδιακα και μερα με την μερα εβλεπα ολο και λιγοτερα ραμματα να υπαρχουν για το αιμα που λες εβγαινε καμια σταγονα οταν ειχα ακομα τα ραμματα, οταν αρχισανε τα απορροφουνται και να ξεκολανε οι κομποι δεν ματωνε καθολου παντως ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε οτι θα εκανα πλυσεις με χαμομηλι εαν μετα απο 3 εβδομαδες δεν επεφταν τα ραμματα βασικα και εγω τις 2 πρωτες εβδομαδες ημουνα ψιλοαπογοητευμενος και αγχωμενος εβλεπα ολα αυτα τα ραμματα και το τρελο πρηξιμο που ειχα και αναρωτιομουνα θα ερθει ποτε στα φυσιολογικα του αλλα τελος καλο ολα καλα ειμαι 5-6 εβδομαδα και εχει μεινει ενα μικρο πρηξιμο και ολα αυτα τα "γρομπαλακια πανω στη ραφη" που σε 3 μηνες μου ειπε θα φυγουν και θα μεινη μια ασπρη γραμμη Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 8/3/2013 στις 12:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειμαι στην πεμπτη εβδομαδα τωρα και μπορω να το ακουμπαω και να το πλενω δεν εξαφανιστηκε εντελως η υπερευαισθησια αλλα δεν με ενοχλει καθολου πλεονυπομονη φιλε μου τιποτα αλλο Πήγαινε στο θέμα: ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ
Μήνυμα στις 8/3/2013 στις 12:02 @Sex
καθαρα ψυχολογικο relax
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα μετα απο ενχυριση στα μπαλακια |