Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 00:10 @Θ. Κλημεντίνη
ας ξεκινησω απο την αρχηη..μου αρεσει ενα παιδι εδω και 3 χρονια..εχουμε την ιδια ηλικια και παμε μαζι φροντιστηριο..τωρα τελευταια παρατηρησα κατι αλλαγες.. 1)μου μιλαει συνεχεια μεσα στην ταξη 2)προσπαθει να με κανει να γελασω και με πειραζει συνεχεια 3)με υπερασπιζεται και οποτε γελαω για οτιδηποτε γελαει και αυτος τι λετε να σημαινουν ολα αυτα?μηπως δεν του αρεσω και τα κανει αυτα και με αλλες κοπελες?εχω μπερδευτει αφανταστα..ειλικρινα χρειαζομαι βοηθεια..γραψτε ο καθενας την γνωμη του,χωρις ντροπες..αποδεκτα ολα τα σχολια.. Πήγαινε στο θέμα: του αρεσω?
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 14:13 @Θ. Κλημεντίνη
σε καταλαβαινω απολυτα!δεν παιζει ρολο η διαφορα ηλικιας..αν και αυτος ως μεγαλυτερος θα εχει αλλες αναγκες(ελπιζω να καταλαβαινεις για ποιο πραγμα μιλαω)εσυ μπορεις να ξεκαθαρισεις την θεση σου απο την αρχη..πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη των γονιων σου..θα μπορουσες να καθισεις πχ στο δωματιο σου μια μερα και να διαβαζεις ετσι ωστε την επομενη μερα να ανακοινωσεις στους γονεις σου οτι θες να βγεις εξω!αν ομως θες να βγαινεις μερα παρα μερα εξω,φροντισε να βελτιωσεις τους βαθμους σου..ομως αυτο θελει πολυ προσπαθεια και δεν ειναι ευκολο ειμαι 14 χρονων και εχω πρασει περιπου τα ιδια! ελπιζω να σε βοηθησα,Χριστινα =) (σορρυ για το μεγαλο κειμενο,ειχα εμπνευση!!) Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιααααααααα βοηθεια!
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 01:47 @Θ. Κλημεντίνη
εχω ερθει και εγω σε παρομοια κατασταση!εμενα το εμαθαν οι γονεις μου πως τους ελεγα ψεματα(οι ρουφιανοι βρισκονται παντου!) και απο τοτε δεν μου εχουν εμπιστοσυνη και αναγκαστηκα να χωρισω με εκεινο το παιδι γιατι συνεβησαν πολλα..δυστυχως..εσυ προσπαθησε να εχει η ιστορια σου happy end! ελπιζω να βοηθησα :) Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 01:44 @Θ. Κλημεντίνη
δεν πρεπει να δεχεσαι την συμπεριφορα της!ως κοπελα δεν θα το εκανα αυτο για κανενα λογο..πρεπει να της τα ξεκοψεις αυτα..για παραδειγμα πες της να τα κοψει ολα αυτα που κανει με τους αλλους..αν αρχισει τα σουξουμουξου και ο,τι αλλο συνηθιζει αυτη η κοπελα χωρισε την..ακουγεται σκληρο,το ξερω!μα αυτη ειναι η αληθεια..εγω σου ειπα τη γνωμη μου παντως!το αν εσυ την θεωρεις σωστη ειναι αλλο θεμα!λοιπον,καλη επιτυχια!σκεψου σοβαρα οσα σου ειπαν και τα παιδια παραπανω!εχεις και μια αξιοπρεπεια!μην το ξεχνας;)
Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 01:36 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω με τους παραπανω!του αρεσεις..!
Πήγαινε στο θέμα: με θέλει;
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 01:30 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα το εχω περασει και εγω αυτο..συνηθως σημαινει πως δεν θελει και τοσο πολυ την παρεα σου..συγγνωμη που στο λεω τοσο ωμα,ομως συνηθως αυτο σημαινει..
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα με φιλους
Μήνυμα στις 14/3/2013 στις 14:49 @Κλάψιμο
συμφωνω Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την κοπελα μου...
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
απλα να την κοιταζεις εντονα ωστε να καταλαβει οτι ενδιαφερεσαι..μετα αν σε κοιταζει και αυτη,πηγαινε διπλα της και πιαστης κουβεντα..και επειτα μπορεις να την ρωτησεις αν θελει να ειστε μαζι.. ααα,και η ερωτηση"θες να τα φτιαξουμε?" δεν ειναι καθολου ωραια..στο λεω γιατι με ξενερωνει και εμενα οταν μου το λενε.. Πήγαινε στο θέμα: αρχαριος
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 23:46 @Sex
απλα θα την πλησιασεις πολυ..αν τραβηχτει ή σε σταματησει με τα χερια της,παει να πει πως δεν θελει να φιληθειτε..αν ομως σε πιασει απο την μεση(ειναι το πρωτο πραγμα που κανουμε εμεις τα κοριτσια οταν θελουμε να φιλησουμε καποιον και ειναι κοντα μας) παει να πει πως θελει να φιληθειτε.. ελπιζω να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Πως να φασώσω
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 23:41 @Θ. Κλημεντίνη
1.δεν κοιτανε ολες οι κοπελες το μεγεθος!μην ανχωνεσαι.. 2.δεν ειναι δυσκολο το να φιλας..να εισαι ο εαυτος σου..δεν υπαρχει καποια συνταγη γι'αυτο!επισης πρεπει να εισαι χαλαρος για να βγει ωραιο το φιλι.. ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο! Πήγαινε στο θέμα: γκομενικα |