Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
κι εγω ειμαι 15 και τα εχω με εναν 19χρονο... στην αρχη φοβομουν γτ πιστευα οτι θα με θελει μονο για το σεξ..του ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν εχω ξανακανει σεξ και οτι δεν προκειται να κανω χωρις να το θελω και με κοιταξε στα ματια και μου ειπε οτι δεν με εχει γι αυτο.. και το σκεφτηκα και μονη μου και δε μου φανηκε λογικο ενας μεγαλυτερος μου να ειναι μαζι μου μονο και μονο γι αυτο.. ειμαστε μαζι 3 μηνες περιπου και ολα πανε καλα.. μην κοιτας την ηλικια και μην κολλας.μπορει σε εσενα να βρηκε κατι που αλλες κοπελες δεν ειχαν..κατι τον τραβηξε πανω σου.βγες 2-3 φορες μαζι του...δες πως θα σου συμπεριφερεται τι θα σου πει κι ετσι..και μετα αποφασιζεις με την ησυχια σου
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο...
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:43 @Θ. Κλημεντίνη
μμ ναι ευχαριστω:)
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:39 @Διάφορα
απ'οσο ξερω...η τιμη δεν ειναι στανταρ. ειναι αναλογα με την τριχα ..δηλ ποσο μαυρη ή ξανθη ειναι ή αν εχεις πολλες τριχες ή λιγες...
Πήγαινε στο θέμα: Αποτρίχωση Λέιζερ
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 22:36 @Διάφορα
Η διατροφη σου εξαρταται και απο την γυμναστικη που θα κανεις..εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις στιβο ... γτ μεσα απο το τρεξιμο θα κανεις γρηγορα και σχετικα ευκολα καλο σωμα... κι επειτα να κανεις παραλληλα βαρη που θα σε βοηθανε ολο και περισσοτερο να εχεις καλυτερη αποδοση στις προπονησεις σου..τελος για τη διατροφη σου ενας γυμναστης μου μου ειχε πει αν τρωω 4 γευματα την ημερα,το ενα απο αυτα να ειναι φρουτο.αν τρωω 5 γευματα την ημερα, τα 2 να ειναι φρουτα..καλο θα ηταν να το κανεις κι εσυ
Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική και σώμα
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 21:42 @Διάφορα
http://www.youtube.com/watch?v=14c5Qlk6yx4 κατι τετοιο Πήγαινε στο θέμα: Swag
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 21:39 @Διάφορα
Αν θελεις να τα αφησεις να μακρυνουν καντο...μπορεις να χρησιμοποιεις μαλακτικες κερμες και προιοντα που θα τα τηθασευσουν... απλα να ξερεις οτι θα χρειαζονται καθημερινη περιοποιηση για να μην φουντωνουν ασχημα
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να αφησω μακρυα τα σγουρα μαλια μου
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
Παω 3η γυμνασιου και ειμαι σε σχεση με εναν που τελειωσε φετος.. εχουμε 4 χρονια διαφορα αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλα μεταξυ μας.. οι γονεις μου τον γνωρισαν αλλα τους ειπα οτι παει 3η λυκειου..αυτος ειπε στους γονεις του οτι παω 2α λυκειου γτ φοβαται την αντιδραση του πατερα του..δεν μ'αρεσει που αναγκαζομαστε να τους λεμε ψεματα και καποια στιγμη θελω να τους πουμε την αληθεια... αλλα δεν ξερω πως και τι να κανω..επισης ο μπαμπας του γνωριζεται με τον μπαμπα μου και δεν ξερω αν προκειται να συζητησουν τιποτα για μας... δεν ειναι και κολληταρια αλλα ενα γεια το λενε
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 21:32 @Διασκέδαση
εχω φιλους που καπνιζουν και καπνιζα κι εγω για ενα μικρο διαστημα.. το οτι μπορεις ακομα να το σταματησεις χωρις να νιωσεις την αναγκη να καπνισεις οταν εισαι αρρωστος ειναι πολυ καλο.. δεν ειναι βλαβερο για τον οργανισμο σου και δε θα σου προκαλεσει καποιο προβλημα... ουτε το γεγονος οτι αλλαζεις μαρκες μπορει να προκαλεσει καποιο προβλημα... αυτο ομως που ειναι πιθανο να σε βλαψει ειναι ο τροπος με τον οποιο καπνιζεις..πχ αν απλα ρουφας καπνο και το βγαζεις κατευθειαν μπορει να προκαλεσει μεχρι και καρκινο στη γλωσσα..αν θελεις να καπνιζεις καπνιζε σωστα..αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το κοψεις οσο ειναι νωρις...
Πήγαινε στο θέμα: Σωστό Κάπνισμα
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 21:24 @Διασκέδαση
Ε νταξει για να θελεις να γινεις θα εχεις τους λογους σου... απ'οτι βλεπω σαν κατι αλλα κοριτσακια στο φβ τα πιο συνηθισμενα πραγματα που κανουν ειναι: 1. να κανουν καθε ακυρο αντ και να εχουν 1000 φιλους 2. να ανεβαζουν φωτογραφιες που σουφρωνουν τα χειλη τους, φωτογραφιες με μαγιω ή γενικα που να αποκαλυπτουν απροκαλυπτα διαφορα μερη του σωματός τους 3. να γραφουν status του style "+1 και ανταποδιδω" 4. να στελνουν στο chat σε ολους μια φωτογραφια τους και να ζητανε Like 5. να κανουν like σε ολους τους φιλους τους περιμενοντας να ανταποδωσουν... αυτα Πήγαινε στο θέμα: Ποζερια & Facebook βοηθεια!
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 23:01 @Sex
Αχα.. ενταξει ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: υγρα πριν την εκσπερματωση |