Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 15:10 @Sex
oχι δε εχει αλλα ρωταω απλα κ....
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 12:06 @Sex
Φιλε εμαι 13 και απο 12,7 αρχησα να εξπερματονω..Στην αρχη δε πεταγοταν μονο εβγαινε..Τωρα πεταγετε αλλα οχι και παρα παρα πολυ ψηλα ...Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου .. Απο ποτε αρχησες να εξπερματωνεις? πΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ... Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματοση
Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 17:37 @Sex
βαζουν τα μαξιλαρια μπροστα απο τις τετοιες του για να μι τις δει ρο παιδι(μικρες θα τις εχουν) Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 17:36 @Sex
του λες και καλη ορεξη!!!!!χαχαχα Πήγαινε στο θέμα: Παρέα με φίλους για τσόντα
Μήνυμα στις 5/4/2013 στις 12:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρωτα τον γιατι σε κοιταει συνεχεια......και απαντησε τι σου πε για να σε βοηθησω!Πήγαινε στο θέμα: Τι γινεται??Εχω μπερδευτη [:errr]
Μήνυμα στις 3/4/2013 στις 19:21 @Sex
Πηγενε σε γιατρο να δεις !!! Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους και εφηβεια
Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 10:53 @Sex
Γεια φιλέ αν σε ένα χρόνο δε μπεις στην εφηβεία θα χρειαστείς όντως βοήθεια!!! Εγώ είμαι 13 χρονών . Άρχισα να εκσπερματώνω κανονικά όταν ήμουν 12,7 χρονών.. Το μέγεθος μπορείς να το φτιάξεις αν την παίζεις... Αυτό το διαφανές είναι τεστοστερόνη νομίζω αλλά αν την παίζεις θα βγάλεις σύντομα κανονικά... Εγώ την έχω 14 κώμα κάτι σε στύση... Και έχω πολλές τρίχες και πάνω και κάτω!! Πήγαινε στο θέμα: απογοητευτικο μεγεθος
Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 16:06 @Sex
Φίλε άμα την παίζεις μισό λεπτό φυσικά και δε θα χύσεις!!! Όσο πιο γρήγορα μπορείς και όσο πιο πολύ ώρα μπορείς αν νιώσεις ότι είναι έτοιμο να βγει μι σταματήσεις συνέχισε!!!Αλιως δε θα βγει!! Πήγαινε στο θέμα: Προβλήμα εκσπερμάτωσης
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 20:44 @Διασκέδαση
πλουσιος γιατι στης μερες μας !!!!!Βαλε μια γραβατα βαλε και δαχτυλιδια !!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: καρναβάλια |