Μήνυμα στις 29/3/2013 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
Τον ξερω 6 χρονια και συνεχιζουμε στην ιδια σχολη, με αγαπαει και τον αγαπαω (φιλικα και οχι ερωτικα),εχει κοπελα,εχω αγορι...Ελα ομως που δεν μπορει πλεον ΑΥΤΟΣ να με δει φιλικα...και ασφαλως ειναι διατεθημενος να αφησει το κοριτσι του... Εγω απο την αλλη πλευρα αρνουμαι,διοτι σεβομαι και εχω αισθηματα για το παιδι με το οποιο ειμαστε μαζι... Σκεφτομαι να μην του ξαναμιλησω κτ το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο για μενα..Αλλα πιστευω οτι ειναι η σωστη αποφαση.. Αν κανω λαθος, παρακαλω γραφτε το.. Πήγαινε στο θέμα: Κολλητός
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 15:39 @Sex
Εμένα όταν το αγόρι μου αρχίζει να μου λέει βρωμόλογα εκείνη την ώρα με πιάνει σπαστικό γέλιο και μετά και αυτόν..Ε, σε σημείο να σταματάμε απο τα γέλια και να ξαναρχίζουμε από την αρχή...Και άντε να τον ξαναναψεις μετά..χαχα Πήγαινε στο θέμα: τι λετε την ωρα του σεξ?
Μήνυμα στις 11/3/2013 στις 16:14 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έβγαλα αίμα και έχω και καθυστέρηση
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 17:28 @Κλάψιμο
Συνήθως όταν το στομάχι είναι άδειο για πολλές ώρες παθαίνουμε φούσκωμα μετά το γεύμα και δεν έχουμε καλή χώνεψη... Αν παίζει να έχεις παρατηρήσει πρόβλημα δυσκοιλιότητας, τότε κοίταξε το γιατί βέβαια μπορεί να συντελεί κ' αυτό... Πήγαινε στο θέμα: πρηξιμο
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 16:53 @Θ. Κλημεντίνη
Οι λύσεις είναι : 1)Να της κάνεις το ίδιο με τον δικό σου τρόπο (επιφέροντας ζήλεια) 2)Ξεκόλλα λίγο από πάνω της..<Τόσο με φτύνεις άλλο τόσο κολάω> 3)Συζήτηση με έντονο εκνευρισμό εκ μέρους σου *4) Βρες άλλη ρε αγόρι μου, αυτές οι κοπέλες δεν είναι για σχέση! Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 01:51 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά πρέπει να αποβάλεις τα κόμπλεξ σου γιατί αυτά σε κρατάνε πίσω, η ανασφάλεια σου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου και οχι όλα τα άλλα που μου γραψες... Είσαι αυτός που είσαι και σε όποια αρέσεις.. Κ' ξεκολήστε δεν κοιτάμε όλες το μέγεθος πια!τζιζζζζζ Πήγαινε στο θέμα: γκομενικα
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 21:55 @Sex
Επειδή το έκανε η φίλη σου δεν σημαίνει οτι πρέπει να το κάνεις και εσύ! Καταρχάς δεν ξέρω αν στο έχει πεί κανείς αλλα είσαι ακόμα μικρη για να κάνεις κάτι τέτοιο...Μην βιάζεσαι κ' μην πάς προς θεού με όποιον βρείς μπροστά σου μόνο και μόνο για να πεις οτι <το έκανα και αυτό> Μην ξεχνας οτι τα αγόρια σε αυτές τις ηλικίες είναι συνήθως ανώρημα και δεν νμζ οτι θέλεις να σου βγεί κάποια φήμη... Οταν νιώσεις ΕΣΥ έτοιμη για αυτό με τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ άνθρωπο τότε θα το κάνεις... Τον προηγούμενο μήνα το έκανα πρώτη φορά με το αγόρι μου κ' είμαι 18,5.. *Μην παρασύρεσαι απο λάθος άτομα Οι επιλογές δικές σου. Πήγαινε στο θέμα: πιπα
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 00:42 @Sex
Αν δεν έχετε αναπτύξει ακόμη οικιότητα μεταξύ σας δεν θα θέλει κ' θα ντρέπεται, αυτό δούλεψε πρώτα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φασώσω
Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτό εξαρτάται..Υπάρχουν τα ξεπεταγμένα κ' τα σοβαρά κοριτσάκια! Διαλέγεις και παίρνεις! Από ότι κατάλαβα το πρώτο επιδιώκεις.
Πήγαινε στο θέμα: αρχαριος
Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 22:50 @Θ. Κλημεντίνη
Μέσα στο σχολείο σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομα εύκολα...Το να δείξεις σε κάποιον οτι του αρέσεις μόνο με βλέματα δεν θα σε οδηγήσει σε τίποτα..Βρές αφορμές να του μιλήσεις, να τον γνωρίσεις καλά και να σε γνωρίσει καλα...Μετα απο αυτό μπορείς να του δείξεις το ενδιαφέρον σου... Και μην ξεχνάς οτι είσαι γυναίκα, προσελκυσέτον με τον δικό σου γυναικείο τρόπο χωρίς να χάσεις το ύψος σου..Θα τσιμπήσει... Πήγαινε στο θέμα: συμμαθητης |