Μήνυμα στις 2/3/2017 στις 12:38 @Διάφορα
καλησπερα.εχω 18 μερες καθυστερηση.εκανα χτες 2 τεστ και βγηκαν και τα 2 με μια ροζ γραμμη .και σημερα ξαναεκανα και ειναι αρνητικο.τι σημαινει?
Πήγαινε στο θέμα: τεστ εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 19:49 @Διάφορα
http://petbirds.gr/forum/t2236/ auta!!! Πήγαινε στο θέμα: τσαι τσουκνιδας!
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 19:36 @Διάφορα
αν εχει δοκιμασει κανεις αυτο το τσαι τσουκνιδας,θα ηθελα να μαθω αν εκανε δουλεια,αν ειναι αποτελεσματικο οσο λενε και ποσα ποτηρια την μερα πρεπει να πινουμε?
Πήγαινε στο θέμα: τσαι τσουκνιδας!
Μήνυμα στις 2/3/2013 στις 18:38 @Sex
δεν αλλαξε κατι στην διατροφη μου,,,παντα τα ιδια τρωω ...
Πήγαινε στο θέμα: κοπλικα υγρα...
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 18:27 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:το σκουλαρικι μπορεις να το βγαλεις οταν θρεψει η τρυπα και φυγει το πριξημο...ειναι δυσκολο σημειο...εγω 3 χρονια τν ειχα και πριζοταν συνεχεια μεχρι που την εκλεισα...να βαζεις ορο και φιυσιντιν ειναι καλη οπως ειπε η κοπελα!Πήγαινε στο θέμα: Φροντιδα στο Piercing
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 18:22 @Κλάψιμο
αρχικα πιστευω πρεπει να πιστεψεις στον ευατο σου και οταν μιλας σε αυτον που σου αρεσει να μην φοβασαι τιποτα,,,χρειαζεται αυτοπεποιθηση και οχι να φοβασαι μην σε απορριψη...αν του δειξεις οτι ενδιαφερεσαι θα ειναι πιο καλα!
Πήγαινε στο θέμα: 20 χρονών
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 18:15 @Sex
γεια σας...εχω ενα θεματακι τωρα τελευταια....βγαζω πολλα υγρα και νομιζω εχουν παραξενη μυρωδια...εχω κανω μπανιο καθημερινα ...απο τι μπορει να ειναι και πως σταματαει...?
Πήγαινε στο θέμα: κοπλικα υγρα...
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 17:54 @Διασκέδαση
γεια σου...δε φευγει...σιγουρα καποια στιγμη θα ξεθοριασει μετα απο χρονια αλλα να φυγει οχι...σε οποιο σημειο και αν ειναι και πιστευω θα κοστισει 40-50 ευρω!
Πήγαινε στο θέμα: τατουαζ |