Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 07:45 @Sex
Γειά σου φίλε math. Ζητώ συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση αλλά ο χρόνος είναι πλέον κάτι δυσεύρετο... Ελπίζω η αννάρωσή σου να προχωράει κανονικά και αν και πιθανότατα δεν έχεις πλέον την ίδια απορία, θα στην απαντήσω anyway :-) 1.Οι "ασυνήθιστοι χρωματισμοί" δημιουργούνται λόγω της πίεσης του πέους το οποίο έρχεται σε στύση αλλά δεν έχει ελευθερία στην κυκλοφορία του αίματος. 2.α)Έπειτα, σχετικά με το πρήξιμο. Εάν εννοείς το πρήξιμο του πέους γενικά, υποχωρεί σταδιακά έως ότου παύει να υπάρχει νομίζω γύρω στα τέλη της 3ης εβδομάδας. Ωστόσο, ποικίλει από οργανισμό σε οργανισμό. 2.β)Εάν εννοείς το πρησμένο μέρος του πέους ανάμεσα σε βάλανο και κορμό του πέους, που μοιάζει σα σαμπρέλα ποδηλάτου, φίλε μου, υποχωρεί μετά από αρκετό καιρό, νομίζω. Στη δική μου περίπτωση έχει περάσει πάνω από 1,5 μήνας και ακόμα είναι εδώ, φυσικά φανερά εξασθενημένο. Από την τελευταία επικοινωνία που είχα με τον ουρολόγο μου, μου είχε πεί πως μετά το εξάμηνο το πέος είναι 100% όπως πρέπει και σε εικόνα. Το συγκεκριμένο σημείο πάντως στο μόνο που δυσκολεύει, εμένα τουλάχιστον, είναι όταν προσπαθώ να φορέσω προφυλακτικό γιατί "σκαλώνει". Κατά τα άλλα όλα είναι φυσιολογικά και ομολογώ πως τα προβλήματα μου ξεπεράστηκαν :-) Σου εύχομαι καλή αννάρωση και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό το thread βοήθησε έστω και ένα άτομο. Ό,τι χρειαστείς, γράφεις και απαντώ, ελπίζω σύντομα την επόμενη φορά :-) Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 18:17 @Sex
giwrgosae : Γειά σου φίλε. Υποθέτω πως μερική ή ολική πάει ανάλογα με το περιστατικό. Σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα, οπότε ό,τι προτείνει ακολουθείς. Έπειτα όσον αφορά το νυστέρι ή λέιζερ ίσως είναι θέμα γιατρού, με ποιά μέθοδο είναι πιο εξοικειωμένος και λοιπά. Σου εύχομαι καλή ανάρωση προκαταβολικά. Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 16:58 @Sex
Εάν ο γιατρός αποφασίσει τοπική αναισθησία, είσαι ξύπνιος αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εάν ο γιατρός αποφασίσει ολική αναισθησία, κοιμάσαι... Εάν θέλεις τη γνώμη μου, η ολική αναισθησία, είναι πολυέξοδη και πάνω απ'όλα ελοχεύει κινδύνους. Χίλιες φορές τοπική. Διάβασε το πρώτο μου post άν θέλεις, στην αρχή του thread. Αναφέρω κάποια πράγματα και σχετικά με αυτό το θέμα. Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 07:58 @Sex
Καλημέρα. Γύρω στη μία ώρα είναι η επέμβαση. Εξέταση, εάν εννοείς τη διάγνωση όχι, δεν νομίζω, εκτός κι αν είναι φίμωση βαριάς μορφής, οπότε δε ξέρω με σιγουριά αλλά μπορεί να πονάς. Οι πρώτες 4-5 μέρες είναι λίγο δύσκολες μετά την επέμβαση. Μετά όλα καλά. Εάν πάντως χρειάζεσαι περιτομή, προτείνω να μην το σκεφτείς. Η αλλαγή είναι τεράστια. Τώρα πιά έκλεισα ένα μήνα, τα περισσότερα ράμματα έχουν πέσει και όταν το πρωί ξυπνάω με στύση, το σημείο δεν έχει καμία σχέση με πριν. Δεν υπάρχει η δυσφορία που ένιωθα και είναι πολύ πιό ελεύθερο. Χθές πήγα για τελευταία φορά στο γιατρό. Μου είπε ότι όλα είναι καλά και πως μπορώ αν θέλω να κάνω και σεξ. Θα περιμένω όμως να πέσουν και τα τελευταία κομπάκια και μετά. Επανέρχομαι με νέο post φωτιά, σεξ με φίμωση και σεξ μετά την περιτομή, να μοιραστώ εντυπώσεις :-) Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 18:39 @Sex
xaxolis φαίνεται ταλαιπωρήθηκες αρκετά αλλά υποθέτω είναι λόγο της Ολικής φίμωσης. Ελπίζω να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα σύντομα. Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση, είμαι στην 16η ημέρα και το μόνο που άλλαξε ως προς τα ράμματα είναι ότι στο από κάτω μέρος ξεκόλλησε ένα πολύ μικρό κομματάκι. Εκεί, όταν συνέβει, υπήρξε μία ελάχιστη απώλεια αίματος, όχι ανησυχητική, απλά άλλαξα τη γάζα πιό γρήγορα. Τα υπόλοιπα ράμματα έχουν εμφανώς μαλακώσει αλλά δε βλέπω σημάδια απορρόφησης. Η απορία μου λοιπόν έχει ως εξής, αρχικά όταν λέμε θα απορροφηθούν εννοούμε πως τα ράμματα που δεν φαίνονται θα απορροφηθούν και οι "κόμποι" από πάνω θα πέσουν ; Εάν γίνεται έτσι, τί απώλεια αίματος υπάρχει τοπικά ; Ρωτάω γιατί δεν είμαι για να αλλάζω γάζες στη δουλειά...και με έχει αγχώσει λίγο το θέμα... Έπειτα, πώς γίνεται η απορρόφηση ; Είναι σταδιακή ; Ξύπνησες μία ημέρα και έπεσαν όλα ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σου και για την απάντησή σου. Τέλος, εύχομαι με τη σειρά μου καλή ανάρωση. Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 20:52 @Sex
Εάν δεν δυσανασχετεί το παιδί μετά την πράξη τί να σου πώ ! Μπορεί να είναι από τους τυχερούς. Γιατί δεν το συζητάς μαζί του ; Δεν είναι ντροπή... Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 20:50 @Sex
Θεωρητικά, έχω την εντύπωση, όποτε νιώσεις έτοιμος για προπονήσεις. Οπότε μετά τις 8 ημέρες περίπου. Ωστόσο, εγώ ενώ περίμενα να έχω ήδη ξεκινήσει δεν το έκανα. Προτιμώ να ξεκουραστώ μία εβδομάδα ακόμα και μετά. Έπειτα, είναι και η αντιβίωση που σκέφτομαι ότι θα με γονατίσει :-) Ειρήσθω εν παρόδω, είμαι στην 10η ημέρα. Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 13:05 @Sex
Αυτός ήταν ο σκοπός μου :-) Υπενθυμίζω πως δε χρειάζεται άγχος, ωστόσο εάν έχεις περαιτέρω απορίες Postάρεις εδώ και απαντάω άμεσα. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον... Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 1/3/2013 στις 13:03 @Sex
Προς aglina : Φίμωση έχουμε όταν το "περίβλημα" του πέους είναι σφιχτό στο άνοιγμά του με αποτέλεσμα το αίμα να εγκλωβίζεται στο σημείο και να προκαλεί πόνο κατά τη στύση αλλά και ταχύτερη εκσπερμάτωση. Γιατρός δεν είμαι, ωστόσο έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Προς zoe19 : Σχετικά με την ηλικία σου θυμίζω πως είμαι 28 χρονών και έκανα την επέμβαση προ 10 ημερών περίπου. Εννοείται πως άλλους τους επηρεάζει πολύ και άλλους λίγο ή σε άλλους είναι βαριάς μορφής και σε άλλους ήπιας μορφής. Επιπροσθέτως, όπως αναφέρω στην αρχική μου ανάρτηση, θα μπορούσα να ζήσω για πάντα με αυτό, απλά κουράστηκα να νιώθω ενόχληση κατά τη στύση και να παλεύω συνεχώς με τον εαυτό μου "μην τελειώσεις...μην τελειώσεις...". Ελπίζω να σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους-
Μήνυμα στις 28/2/2013 στις 09:45 @Sex
Για 4-5-6-7 ημέρες κάθε μήνα, αιμοραγείς από το αντίστοιχο σημείο, ταλαιπωρείσαι με πονοκεφάλους, πόνο στις ωοθήκες, αλλάζοντας κάθε λίγη ώρα ώστε το σημείο να είναι καθαρό, τα μαλλιά σου γίνονται κατσαρά και η διάθεσή σου κατσαρώνει επίσης όπως και τα νεύρα του συντρόφου σου, όλο αυτό λέγεται έμμηνος ρύση και το περνάς κάθε μήνα ! Και σου φαίνεται κουραστικό αυτό ;! Πήγαινε στο θέμα: Review Περιτομής -προς ναυτιλομένους- |